Harry herceg

Harry herceg új szerepkörben térhet vissza az Egyesült Királyságba

Harry és Meghan Markle távozása óta nagyon sok pletyka kering arról, hogy vajon visszatér-e a sussexi hercegi pár bizonyos szerepkörök betöltésére a jövőben. Egy szakértő nemrégiben elmondta saját álláspontját, melyben meglepő fejleményeket is közölt a rajongókkal.

Harry herceg még 2020-ban döntött úgy, hogy elhagyja címét és a monarchiát annak érdekében, hogy feleségével új életet kezdjenek az Egyesült Államokban. Azóta két gyermekük született, Archie és Lilibet Diana. Lányuk a platina jubileumi ünnepségek ideje körül töltötte be az első életévét, amire a szülők több családtagot is meginvitáltak. Többek között Vilmos herceget és Katalin hercegnét is.

A cambridge-i hercegi pár sajnálatos módon nem vett részt a születésnapi rendezvényen, indokaikról pedig egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni. Harryék — nagyrészt a megromlott családi viszonyok miatt — nagyon kevésszer térnek vissza az Egyesült Királyságba. Idén a herceg kétszer utazott Londonba, egyszer, hogy meggyőződjön a királynő biztonságáról, másodszor pedig a jubileum ünnepségek idején.

Ken Wharfe egykoron Harry és Vilmos hercegek rendőri védelmezőjeként dolgozott, de édesanyjuk, Diána hercegné mellett is szolgált. Tőle egy podcast-beszélgetésben kérdezték meg, hogy mit gondol Meghan Markle-ék jövőjéről és hogy szerinte visszatérhetnek-e még bizonyos feladatkörök betöltésére.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy örökké Kaliforniában éljenek. Számomra világos, hogy Harry nem csak egy hal a tengerből. Jótékonysági munkába kezd és vannak ezek a kötődései a Netflixhez és más cégekhez, de hogy ezek hol fognak kikötni, azt nem tudjuk.

Arra tudok csak gondolni, hogy nem tudom, miként működtethetné katonai jótékonysági szervezeteit az Atlanti-óceán túloldaláról. Az az érzésem, hogy akár Meghannal, akár nélküle, de visszatérhet egy új szerepkörbe”

— részletezte Wharfe az érvelését.

Azt is elmondta, hogy szerinte akkor tér majd vissza, amikor édesapja — Károly walesi herceg — kerül majd a trónra Erzsébet királynő után — olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

Nyitókép: Getty