Harry és Meghan

Felröppentek a pletykák Harry és Meghan Markle „különválásáról”

Az elmúlt hetekben válási pletykák bukkantak fel Meghan Markle-ről és Harry hercegről a közösségi médiában.


Több bulvárlap is azt állította, hogy Sussex hercege és hercegnéje egy kis „külön időt” töltenek egymástól. A Page Six egy, a párhoz közel álló forrástól szerzett információt, aki kitalációnak nevezte a szakításról szóló híreket.

Ez nem igaz, szó szerint kitaláció

− mondta a forrás.

A kitalált pletykák közé tartozik, hogy Meghan és Harry próbaszerűen elválnak, mivel Harry Afrikába megy, hogy egyedül forgasson egy dokumentumfilmet. Az egyik forrás azt mondta:

Sussexék óriási anyagi nyomás alatt vannak, hogy finanszírozzák pazar kaliforniai életmódjukat, beleértve a 14 millió dolláros villájukat és a hatalmas biztonsági költségeket. Ez a stressz az érzelmi problémáikkal párosulva valószínűleg pokollá tette az életüket. A különböző kontinenseken eltöltött külön töltött idő remélhetőleg segít nekik megtalálni mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy továbblépjenek.

A Page Six arra is rámutatott, hogy állítólag Meghan és Harry „eladták a Montecitóban lévő villájukat", és Harry „máshol él".

Enty, a szórakoztatóipari ügyvéd azt állította, hogy szerinte a jövőben lehetséges a különválás, mivel Meghan és Harry eltérő munkamorállal és törekvésekkel rendelkezik.

Meghan \u00e9s Harry

Fotó: Karwai Tang/WireImage

A válásukkal kapcsolatban ezt mondta:

Ha egy évvel ezelőtt kérdezted volna, nemet mondtam volna. De most azt mondanám, hogy talán. Meghan úgy van vele, hogy minden az ő kezében van. A világ legnagyobb ügynöksége keres neki projekteket, meg ilyenek. Nincs szüksége Harryre. Nincs semmi, amit együtt promózhatnának.

Azt is hozzátette, hogy szerinte Harry Meghan útjában áll.

A valóságban Meghant és Harryt július negyedikén látták a családjukkal szórakozni. A pár általában visszafogottan viselkedik, magánéletüket Kaliforniában élik két gyermekükkel.

Az Us Weekly június végén számolt be arról, hogy Harry és Meghan bosszús volt amiatt, ahogy a média bánt velük, miután lejárt a Spotify-szerződésük.

Úgy tűnik, mostanában egyik támadás követi a másikat, az emberek sorban állnak, hogy olcsó poénokat intézzenek ellenük. Őszintén szólva, mind neki, mind Harrynek elege van ebből

− mondta egy forrás.

Egy másik hozzátette, hogy Meghan és Harry háza táján „rengeteg izgalmas dolog van készülőben”. Szerinte készen állnak arra, hogy megerősödve térjenek vissza.

Nyitókép: Michael M. Santiago/Getty Images

Forrás: Elle