Cameron Diaz, Jude Law és Kate Winslet

A Holiday című film meghitt házikója számunkra is elérhetővé vált

Sokak kedvenc karácsonyi filmje a humorral és romantikával teletűzdelt Holiday, ami mindig kiszakítja a nézőket a mindennapokból, csak úgy, mint a szereplőket. Mostantól viszont még személyesebbé válhat az élmény, ugyanis Cameron Diaz ideiglenes otthona mindenki számára elérhetővé vált Airnbn-n.


Az ikonikus karácsonyi műsorban Kate Winslet és Cameron Diaz a két főszereplő, akiknek nagyon eltérő életük van. Az egyetlen közös bennük, hogy mindketten csalódnak a szerelemben, éppen ezért a karácsonyi időszakra el akarnak menekülni az általános mindennapjaik elől. Regisztrálnak egy oldalra, ahol az emberek lakást cserélhetnek egymással, ami pont kapóra jön nekik.

Miután rátaláltak egymásra, azonnal kezdetét veszi az új élmény, a történet végére pedig — vigyázat, spoiler következik — még az igaz szerelem is megjelenik az életükben. Diaz karaktere egy London közelében lévő, különleges kis ingatlanba költözik pár hétre. Ez a meghitt, romantikus búvóhelyszerű házikó közel 17 évvel a megjelenés után végre bérelhető lett.

A Rosehill Cottage a filmben látott kandallóval és hangulatos fagerendákkal együtt költözhető. Két kétágyas és egy nagy szobával rendelkezik, így akár több fős csoportok is nyugodtan látogathatják, a téli időszak hidege ellen pedig az alsó szinten beszerelt padlófűtés nyújt menedéket.

Érdemes megjegyezni, hogy a film részeit sajnos nem a házban forgatták, az épület ugyanis csupán alapjául szolgált a stúdióban újraalkotott díszletnek, az élmény azonban ugyanaz. Az utazók számára plusz pont lehet, hogy csak egy óra utazásra van Londontól — olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

A meghitt baráti együttlétek és a mulatság helyszínéül a benti környezet mellett egy kültéri beszélgető- és sütögetőrész szolgál. A ház bérlése mindössze 283 fontba kerül egy éjszakára, ami hozzávetőlegesen 128 forintot jelent, az időpontokra pedig januártól lehet lecsapni.

Nyitókép: Getty