n, 2023. március 19-én

Drew Barrymore 3 hónapig nem borotválta a hónalját

És ez teljesen rendben van.

Bár nem kellene hírszámba mennie, de sajnos ma még mindig ott tartanak sokan, hogy hátrahőkölnek annak hallatán, ha valaki nem szőrtelenít, akár néhány hétig, hónapig vagy soha. Még nagyobb a meglepetés, ha ezt egy ismert ember (nem) teszi.

A napokban írtunk róla, hogy Rachel McAdams a Bustle fotózásán mutatta meg saját hónaljszőrzetét, és kifejezetten kérte, hogy ne retusálják majd ki a végleges verzióból.

Drew Barrymore a napokban megosztott Instagram-videójában arról beszél, hogy három hónapig nem szőrtelenítette a hónalját, és utána is csak kényszerből vált meg a szőrétől.

Nem Barrymore az egyetlen sztár, aki vagy meghagyja testszőrét. Kathryn Hahn a The Drew Barrymore show-ban volt vendég, és amikor Barrymore büszkén mutatta meg borotvált vádliját, Hahn megmutatta saját, nem szőrtelenített lábát.

„Én biztosan nem [borotválkoztam]!”

– mondta nevetve, majd a hónalja felé mutatva hozzátette:

„Ez egy teljesen más labdajáték. De ezeket most senki sem látja.”

Mindkét nő megosztotta egymással, hogy ritkán szőrtelenítenek, és hogy ez egy alacsony prioritású feladat.

„Olyan, mint egy filmes átalakulás”

– mondta Barrymore az előtte-utána különbségről.

Hahn szerint „annyira felszabadító”, hogy nem kell folyton erre gondolnia.

Barrymore az InStyle-nak adott márciusi interjújában arról is beszélt, hogy mi a fontos az életben, és hogy az „öngondoskodás” nem más, mint újracsomagolt szépségápolási szabványok.

A lábaim nincsenek borotválva. Próbálom levágni a körmeimet, mert nem szeretem, ha kosz van alattuk. Heti háromszor próbálok edzeni a barátnőimmel. Az öngondoskodás számomra azt jelenti, hogy a gyerekeim cuccai rendezettek, hogy reggel az ajtón kívülre kerüljenek, felsorakoztatva. Ez az öngondoskodás. Nem tűnik annak, de az, mert ez a kibaszott habfürdőzéses megközelítés annyira irritáló. Ez nem hoz nekem sem öngondoskodást, sem örömet. Az, hogy a gyerekeim cuccai rendszerben vannak, sorba rendezve, a cipőik, a kabátjaik és a hátizsákjaik, ettől úgy érzem, hogy megnyertem a reggelt.

(Glamour)

Nyitókép: WireImage / Taylor Hill