Spirituális hold

Mit tartogat számodra a júniusi újhold az Ikrek szezonban

Az Ikrek szezon újholdja már a sarkon van, úgyhogy készülj fel, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a hold energiájából!


Unsplash


Újhold akkor van, amikor a Nap és a Hold ugyanabban a csillagjegyben áll, vagyis amikor a Hold közvetlenül a Föld és a Nap között van, így alig láthatóvá válik. Ebben a hónapban az újhold az Ikrek jegyében 2024. június 6-án lesz, de utána még három napunk van arra, hogy kihasználjuk a pozitív rezgéseit, mivel a fázis a Nap és a Hold együttállása előtti, az azt követő és az azt követő napra vonatkozik.

Az újhold ebben a hónapban új kezdeteket és pozitív energiákat hoz, ami azt jelenti, hogy ez lesz a legjobb alkalom arra, hogy magadba fektess és új célokat tűzz ki a jövőre nézve.

Ha van olyan projekt, amit már régóta halogatsz, akkor itt az idő, hogy belevesd magad! Az Ikrek kettőssége lehetővé teszi, hogy akár több tervedet is megvalósítsd.

Végre itt az ideje, hogy nekiláss annak a projektnek, amit eddig halogattál, vagy engedd meg magadnak azt az újrakezdést, amire annyira vágytál.

Az Ikrek kíváncsi, nyitott és alkalmazkodó természetükről ismertek, a júniusi újhold pedig erre erősít rá és biztosan a legjobbat hozza ki az extrovertáltakból és az introvertáltakból egyaránt.

A szimbolikus jelentése az újholdnak az Ikrekben

Unsplash


Az újhold egy új ciklus kezdetét jelzi, lezárja a lezárandó dolgokat és új kezdeteket indít el.

Inbaal Honigman asztrológus így fogalmazott:

„Újholdkor a Nap és a Hold ugyanabban a jegyben áll, míg teliholdkor a Nap a Holddal ellentétes jegyben áll. Ez azt jelenti, hogy amikor a Hold vadonatúj, és a Nap és a Hold is az Ikrek jegyében áll idén júniusban, az élet és a szerelem összehangoltak lesznek, minden egy vonal mentén halad - a szerelmi élet jól illeszkedik a munkahelyi élethez, és az egészséges életmódunk nem ütközik a szabadidős tevékenységeinkkel. Egyszóval teljes a harmónia.”

Az ilyesfajta egyensúly irtó ritka, így érdemes a lehető legtöbbet kihozni belőle!

Mit jelent ez a szerelmi életre nézve?

Honigman elmagyarázza:

„Ez egy olyan csillagjegy, amely a hagyományos romantikus szerelmet bonyolultnak és korlátozónak találja, mivel az Ikrek a társas élet és az új emberekkel való találkozás csillagjegye”

– magyarázta Honigman.

Az újholdkor a Merkúr (a kommunikáció bolygója) is az Ikrekben, a Vénusz (a szerelem bolygója) is az Ikrekben és a Jupiter (a növekedés bolygója) is szintén az Ikrekben áll.

Mivel az Ikrek energiája június 6-án különösen erős, Honigman szerint arra kell számítani, hogy

„ez a nap az új emberekkel való találkozás napja lesz, akik érdeklődnek irántad.”

Mit jelent ez a karrier szempontjából?

Mivel az Ikrek a kettősség szimbóluma, a júniusi újhold közepette úgy érezheted, hogy két különböző irányba húz a karriered.

Ahelyett, hogy túlterheltnek éreznéd magad, inkább támaszkodj erre az energiára, amennyire csak lehet. Nyisd meg magad egy új szerepkör lehetőségei előtt, vagy rakd le a saját vállalkozásod elindításának alapjait - itt az idő!