Ingatlanügynök.

Akupunktúra és szemétledobó – ingatlanügynökök meséltek a legfurcsább élményeikről

Ingatlanügynökök nemrégiben megosztották a The Wall Street Journallal a legfurcsább ügyfelekkel való tapasztalataikat, melyek enyhén szólva sem hétköznapiak.


Dee Dee Guggenheim Howes, a houstoni Compass Real Estate ügynöke elmesélte, hogy egy potenciális ügyféllel szeretett volna leszerződni, aki a 14 millió dolláros ingatlanjától akart megválni. Amikor ő és az asszisztensei beléptek a házba, a kliens konkrétan a kanapén feküdt, és tűk álltak ki a lábából és a fejéből.

A legfurább rész azonban csak ezután jött:az eladó közölte Guggenheim Howes-zal, hogy neki és az asszisztenseinek is át kell esniük az eljáráson.

Ez is érdekelhet: Leesik az állad, ha megtudod, mennyibe került Beyoncé és Jay-Z új álomotthona

Ez egy teszt volt. Ez volt a módja annak, hogy lássa, megteszem-e, amit kell ahhoz, hogy megkapjam a listát, és követem-e őt és az ő módszereit

– mondta a WSJ-nek.

Guggenheim Howes és asszisztensei végül belementek a játékba, és 15-20 percig állták a tűket. A sztori pikantériája, hogy a házat végül nem ők értékesítették.

Bianca D'Alessio, a New York-i Nest Seekers International Mesterek részlegének alapítója egy Upper West Side-on vásárolni kívánó ügyfélnek az épület szemétledobójának közelsége miatt fájt a feje. Pontosabban a szemetes hangjától félt.

Ezen aggodalmak eloszlatása érdekében D'Alessio egy „szeméttesztet" szervezett, amely során többször kinyitották és becsukták a csúszda ajtaját, és három-négy zsák szemetet dobtak le oda, tele papírral vagy üvegekkel. Az üzlet végül megvalósult, ugyanis az ügyfél az ég világon semmit nem hallott semmit a szemetesek felől.