egy kutya nyakörvvel

Ezzel az innovatív okosnyakörvvel sok bajtól óvhatjuk meg a kedvencünket

Olyan, mint egy okosóra, csak kutyáknak tervezve! Mivel elmondani nem tudják, mi a bajuk, ezzel az okosnyakörvvel könnyen észrevehetjük, ha valami nem stimmel a szervezetükben. Az alvási szokásait is követhetjük, ráadásul még a tartózkodási helyét is meg tudjuk határozni a segítségével.Amennyiben nem beszélünk a kutyák nyelvén, akkor nem is tudhatjuk, milyen problémáik lehetnek, ha nem visszük el őket állatorvoshoz. A francia elektronikai vállalat, az Invoxia álral bemutatott nyakörv ezt a procedúrát könnyíti meg, hiszen kutyáink szervezetének működését figyelve a rendszer értesít bennünket, ha valamilyen rendellenességet talál.

Mindemellett egy radar is be van építve a termékbe, ami berregni kezd, ha házi kedvencünk túl messzire merészkedne a kijelölt területtől és tőlünk. A nagyobb biztonság érdekében egy úgynevezett „elveszett mód” bekapcsolásával a program kitágítja a sugárzott GPS-jelet, így pontosítani lehet a kutya hollétét, ha elkóborolna vagy esetleg ellopnák.

A könnyű nyakörvet állatorvosi szakemberekkel együttműködve tervezték, és olyan funkciókkal látták el, ami minden szemszögből törekszik az állat védelmére. Az akkumulátora kb. két hétig bírja egy töltéssel, ami több, mint amennyit el lehet várni ennyi hasznos képesség mellett.

Az Invoxia cég eredetileg motorkerékpárok és kocsik védelmére szakosodott, pályafutásuk alatt pedig több ezer járművet juttattak vissza a jogos tulajdonosukhoz. A termék megjelenését 2022 nyarára tervezik, utána viszont nincs akadálya, hogy a lehető legnagyobb védelmet nyújtsuk kutyáinknak.