Jennifer Lopez és Ben Affleck sétálnak párizsban

Újabb romantikus részletek derültek ki Jennifer Lopez esküvőjéről

Miután Jennifer Lopez és Ben Affleck második esküvőjéről készült videó kiszivárgott az internetre, a popsztár úgy döntött, hogy megosztja privát fotóikat a rajongókkal a nagy nap különleges részleteiről, mindezt egy online felületen, az „On the JLo” oldalán.


Szeptember 1-jén, majdnem két héttel a nagy ünnepség után JLo és Ben meséltek az esküvőjük részleteiről, kezdve Ben romantikus esküvői beszédével, amit a 2016-os „Az éjszaka törvénye” című filmben fogalmazott meg.

„Ez itt a mennyország. Pont itt. És mi most benne vagyunk”

– hangzott el a beszédben, ami Jennifer szerint tökéletes volt.

Mint minden jó romantikus vígjáték, az esküvő napja sem volt mentes a feszült pillanatoktól.

„A héten minden nap esett az eső napnyugtakor. Mindenki aggódott a hőség miatt, a részletek miatt, vajon a vendégek időben érkeznek-e stb. Nem beszélve a mennydörgésről és villámlásról, amelyek szinte minden nap a ceremónia pontos időpontjában érkeztek”

– írta Lopez Affleck.

J.Lo azonban nem ijedt meg:

„Az az igazság, hogy soha, egy pillanatig nem volt kétségem. Egész héten az a nyugodt érzésem volt, hogy Isten kezében vagyunk”

A sztár érzései végül beigazolódtak. Az időjárás tökéletes volt, az énekes, Marc Cohn a párnak a True Companion című dalát énekelte el, amelyet közel 20 évvel ezelőtt választottak először ideális esküvői dalnak.

A romantikus dalra pedig a páros mind az öt gyermeke – akik korábbi kapcsolataikból lettek – végig sétáltak a menyasszony előtt az oltárhoz.

Ben azt mondta, hogy a dal hallatán megdöbbentő érzés kerítette hatalmába. Azt érezte, hogy a két út, amin eddig jártak, elkerülhetetlenül és tökéletesen egymásba fonódott.

„Abban a pillanatban, ahogy megláttam a lépcső tetején, hirtelen minden értelmet nyert, miközben még mindig hihetetlennek tűnt az egész. Mint a legszebb álmunkban, ahol abban bízunk, hogy sosem ébredünk fel.”