Jenson Button

Jenson Button és felesége alig 1 milliárd forintért árulják házukat — nézz körül! ​

A Formula-1 bajnok Jenson Button feleségével együtt nagyjából egy évvel ezelőtt vásároltak ingatlant Palm Springsben, de már most túladnának rajta. Nézz be te is abba a palotaszerű házba, ami most piacra került!


Button 2009-ben szerzett világbajnoki címet Formula-1 pilótaként. Feleségével egy évvel ezelőtt vették meg csodás nyaralójukat, mely tágas tereiről, hangulatos részleteiről, és autóversenyzőhöz méltó autóbeállóiról nevezetes. Most a páros eladásra kínálta az ingatlant 2,5 millió dollárért, azaz átszámítva hozzávetőlegesen 900 millió forintért.

Az ingatanhoz tartozik a 3 ezer négyzetméteres főépület, valamint egy parkosított terület, ahol egy kétállásos garázs, egy szökőkút, valamint egy fedett veranda áll. Az otthoni kényelmet tovább biztosítja egy pezsgő medence, illetve egy spa rész is.

Magát a házat 1946-ban építette John Porter Clark amerikai építész. Fő stílusjegye, hogy a modern építészetet be akarta építeni a sivatag látképébe. Az otthonhoz négy háló- és négy fürdőszoba tartozik, melyek mindegyike nagyon tágas és világos. Ezt a hatást a fehérre festett falak és a magas ablakok segítik elő.

Az egyedi részletek különböztetik meg ezt az ingatlant a régebbi stílusú társaitól. Ilyen például a boltíves fagerendás mennyezete, a robosztus oszlopai és a terrakotta padlóburkolata. A vendégeket egy nagy asztallal ellátott étkezőben lehet fogadni, kinti programokhoz pedig egy tűzrakóhely és egy beépített grill nyújt megfelelő körülményeket. Természetesen nem kell a nagy asztalhoz vonulni nyugis napokon, hiszen meghittebb étkezésekhez is külön van egy fenntartott részleg.

Amik még az épülettel együtt járnak, azok a sztárpár bútorai. Jenson Button felesége, Brittny így nyilatkozott a ház eladásáról:

„A tervezői karrierem és Jenson sűrű munkarendje, illetve a családi életünk mellett nincs időnk két házat menedzselni Palm Springsben. Nagyon szomorúan búcsúzunk, de tudjuk, hogy bárki is lesz az a szerencsés, aki megvásárolja az ingatlant, nagyon boldog lesz ott."

Nyitókép: Getty