Justin Bieber és Hailey Bieber a YouTube Originals Justin Bieber: Seasons című film bemutatóján 2020. január 27-én a kaliforniai Westwoodban

Első gyermekét várja Hailey Bieber és Justin Bieber

A modell Instagram-posztban közölte a hírt.

Hailey Bieber az Instagramon közzétett posztjában egy fotó és egy videófelvétel látható róla és férjéről, Justin Bieberről előbbin férje hátulról átkarolja a modell kerekedő hasát.

Hailey Bieber a Sunday Timesnak adott 2023-as interjújában elmondta, hogy nagyon szeretne gyerekeket, de aggódik, hogy a nyilvánosság előtt nevelje fel ő(ke)t.

„Szó szerint állandóan sírva fakadok emiatt. Megijedek. Elég, ha az emberek különböző dolgojat mondanak a férjemről vagy a barátaimról. El sem tudom képzelni, hogy szembesülnöm kelljen azzal, hogy az emberek egy gyerekről mondanak dolgokat. Csak a legjobb tudásunk szerint tudjuk felnevelni őket. Mindaddig, amíg szeretve és biztonságban érzik magukat.

A rajongók azt követően kezdték el találgatni, hogy a modell várandós, miután a pár kihagyta a 2024-es Met-gálát, valamint Hailey a Coachellán áprilisban viselt oversize, a testét erősen takaró kabátja is gyanús volt sokak.