Hailey Bieber

Hallgass Hailey Bieberre: ez a smink lesz az ünnepi szezon legnagyobb trendje

Úgy tűnik, Hailey Biebernek különleges képessége van ahhoz, hogy mindig pont az ünnepi szezonban mutasson be egy új szépségtrendet.


Tavaly a cukormázas körmöt népszerűsítette, amely az átlátszó „mázas fánk" körmöt egy cukorkavörös francia manikűr csíkkal tett teljessé. 2023-ra pedig egy új, téliesebb változatot készített az strawberry girl-ös esztétikából − és már most azt rebesgetik, hogy ez lesz a menő csajok kötelező téli megjelenése.

Hailey „Sugar Plum Fairy", azaz Cukorkatündér trendje pontosan olyan, mint amilyennek hangzik: a fényvisszaverő csillámok kerülnek a főszerepbe a szemen, az ajkakon és az arc magas pontjain, a szép rózsaszín orcák mellett. Olyan ez, mint a strawberry girl après ski változata, amely a jégcsapszerű csillogást kombinálja azzal a pírral, amit csak egy sípályán töltött nap után a tűz mellett melegedve kapsz meg.

Hailey Bieber nemrég azt is felidézte, hogy fiatalabb korában balett-táncos volt:

Emlékszem, amikor kisgyerekként az első balettelőadásomon anyukám rózsás arcbőrt és egy kis szájfényt adott nekem, szóval sokat gondolok a fellépős sminkekre, amikor a sminkelésről gondolkodom.

Most egy TikTok-videóban azt is elárulta, hogy 16 évesen ő voltam a Cukorkatündér a Diótörőben, ez a mostani smink pedig az akkori kinézet 2023-as verziója az ünnepi szezonra.

TikTok-videója elején a szemei alá fedőkrémet tesz, majd az ujjbegyeivel krémpirosítót ken az arccsontjaira, melyet egészen a szeme alsó pereméig tesz fel.

A rózsaszínes árnyalatot úgy hangsúlyozza, hogy megbízható Hourglass Veil Powder Brush ecsetét feltölti egy kis púderes pirosítóval, és a szemhéja fölé is felveszi. Ezután egy kis krémszínű, csillogó szemhéjfestéket dörzsöl a szemhéjára.

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

Hailey ezután a maradék fényt és csillogást az arccsontja tetejére és az orrnyergére viszi fel, majd egy apró szeplőt tesz hozzá. Egy korábbi Get Ready With Me videóban Katie Jane Hughes sminkmester a Beaubble Berry Freckled Pen szeplős tollat használta Hailey-n.

Ezt követően a szemöldök felfésülése következik, majd jöhetnek az ajkak. Egy barna ajakceruzának tűnő anyaggal kiemeli a formát, lágyítja a körvonalat, és az ujjaival felhúzza a színt. A Rhode Peptide Lip Tint formula új, csillogó rétegével és egy kis szempillaspirállal teszi teljessé a megjelenést.

Válj te is Cukorkatündérré az ünnepekre Hailey-vel, garantáltan sikert fogsz aratni ezzel a megjelenéssel!

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images