Justin Timberlake a 2022-es Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján a Barker Hangarban 2022. október 08-án a Santa Monicán

Justin Timberlake közleményt adott ki ittas vezetése és letartóztatása miatt

Justin Timberlake ellen hivatalosan is vádat emeltek, majd elengedték, miután letartóztatták ittas vezetésért a New York-i Sag Harborban.


Justin Timberlake ügyvédje, Ed Burke szerdán az Us Weeklynek azt nyilatkozta,hogy „a vád egyetlen vádpont volt [ittas vezetés], mert visszautasította az alkoholszondás tesztet.

„Timberlake urat két másik bírósági idézéssel is megvádolták, a stop tábla áthajtása és a nem a megfelelő forgalmi sávban való közlekedés miatt. Már vádat emeltek ellene, és óvadék nélkül szabadlábra helyezték.”

– fogalmazott.

Az Outlet cikkében azt írja, hogy a következő bírósági tárgyalás július 26-án lesz, a Sag Harbor-i rendőrség pedig közleményt adott ki, amelyben megerősítette az esetet, amely részben így szólt:

„2024. június 18-án, 12:37-kor a 43 éves, Tennessee-i Justin R. Timberlake-et megfigyelték..., amint nem állt meg egy szabályosan kihelyezett stoptáblánál, és nem tartotta meg a haladási sávját. A Sag Harbor Village-i Rendőrkapitányság rendőre közúti ellenőrzést kezdeményezett, és a vizsgálat során megállapították, hogy Timberlake úr ittas állapotban vezette a járművét.”

Eközben a Page Six részletesebben is beszámol az ügyről, melyben névtelen források szerint Timberlake a letartóztatásakor a barátaival ült az autóban, és az őt letartóztató rendőr túl fiatal, így állítólag nem ismerte fel az énekest.

Az Outlet arról is beszámol, hogy a július 26-i találkozó csak eljárás jellegű és Timberlake-nek nem kell személyesen megjelennie. A Post emellett arról is beszámol, hogy Timberlake háromszor is visszautasította az alkoholszondás tesztet, és azt állította, hogy egy martinit fogyasztott, annak ellenére, hogy „üveges és véreres volt a tekintete”.

„Képtelen volt megosztani a figyelmét, lelassult a beszéde, bizonytalan volt a járása, és rosszul teljesített minden szabványosított helyszíni józansági teszten”

– nyilatkozta a Postnak egy névtelen forrás.