Justin Timberlake a 2024-es Vanity Fair Oscar-partin Beverly Hillsben 2024. március 10-én

Ittas vezetés vádjával tartóztatták le Justin Timberlake-et

Az énekesnek kedden kell megjelennie a New York-i bíróságon.

Justin Timberlake-et hétfő este letartóztatták New Yorkban ittas vezetéssel kapcsolatos vádak miatt. A hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra a konkrét vádakat, amelyek alapján az énekest letartóztatták, de azt megerősítették a Newsday-nek, hogy ittas vezetés miatt.

A TMZ szerint Timberlake hétfő este egy New York-i Sag Harbor-i szállodában találkozott barátaival vacsorárázni, majd nem sokkal azután állították meg, hogy éjjel fél egy körül hazafelé indult.

Az énekes jelenleg Forget Tomorrow World Tour koncertturnéja közepén jár, a következő állomás Chicagó lesz pénteken, jövő héten pedig New Yorkban is fellép.

Az egykori *NSYNC frontember márciusban adta ki legújabb szólóalbumát.

2023-ban jelent meg exbarátnője, Britney SpearsThe Woman In Me című memoárja, amelyben többek között arról is ír, hogy Timberlake sms-ben szakított vele, korábban megcsalta őt, valamint hogy nem akart apa lenni, amikor Spears váratlanul teherbe esett, így a popsztár végül abortuszt végeztetett.

Timberlake hivatalosan nem reagált Spears memoárjára, de állítólag egy januári koncertjén, a 2002-es születésű Cry Me a River című dalának előadása közben ezt mondta:

„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek az abszolút kibaszott senkitől.”