Britney Spears 2015-ben

Britney Spears irtó szomorú hírre erősített rá a rajongói számára

Britney Spears várva várt memoárja tavaly év végén került a boltok polcaira, és a könyvből az első héten 1,27 millió példányt adtak el az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. A könyvben az énekesnő élete számos eseményéről lerántotta a leplet.


Amellett, hogy részletesen leírta a gondnokság alatt szerzett tapasztalatait, írt a Justin Timberlake-kel való kapcsolatának sötét oldalairól, a megromlott családi kötelékeiről és a Free Britney mozgalom iránti érzéseiről is.

A memoár hatalmas sikere nyomán állítólag licitháború indult a hírességek − köztük Margot Robbie és Brad Pitt − között, akik szívesen megszereznék a filmjogokat. Sokan azt is találgatták, hogy Britney talán új zenén dolgozik, hét évvel az utolsó albumának megjelenése után. A legutóbbi hírek szerint több zenésszel, köztük Charli XCX-szel és Julia Michaelsszel is összeáll, hogy egy új lemezt készítsenek.

Britney azonban a közösségi médiában cáfolta az állításokat, miszerint készülne az új albuma, és odáig ment, hogy azt mondta, „soha nem fog visszatérni a zeneiparba".

Britney Spears 2016-ban

Fotó: Getty Images

Britney egy fotót is posztolt Guido Reni festményéről, Salome-ról, aki Keresztelő János fejét tartja, és azt írta:

Csak hogy tisztázzuk, a legtöbb hír szemét!!! Folyton azt mondják, hogy random emberekhez fordulok, hogy új albumot csináljak... Soha nem fogok visszatérni a zeneiparba!!!

Azt azonban megerősítette, hogy a színfalak mögött más művészek dalain is dolgozott, és folytatta:

Amikor írok, akkor szórakozásból írok, vagy másoknak írok!!! Azok, akik olvasták a könyvemet, rengeteg mindent nem tudnak rólam... Az elmúlt két évben több mint 20 dalt írtam más embereknek!!! Szellemíró vagyok, és őszintén szólva élvezem is ezt!!!

Az Elton Johnnal 2022-ben készített Hold Me Closer duettjét leszámítva Britney 9. stúdióalbuma, a Glory − ami 2016-ban jelent meg − volt az utolsó alkalom, hogy új zenét osztott meg.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images