Britney Spears és Justin Timberlake a 2000-es MTV Music Video Awards díjátadón New Yorkban

Britney rejtélyes posztot osztott meg Timberlake letartóztatása után

Kedden derült ki, hogy Justin Timberlake-t ittas vezetés vádjával letartóztatták. Timberlake hétfő este egy New York-i Sag Harbor-i szállodában találkozott barátaival vacsorázni, majd nem sokkal azután állították meg, hogy éjjel fél egy körül hazafelé indult.


Justin Timberlake ügyvédje, Ed Burke szerdán az Us Weeklynek azt nyilatkozta,hogy „a vád egyetlen vádpont volt [ittas vezetés], mert visszautasította az alkoholszondás tesztet.

„Timberlake urat két másik bírósági idézéssel is megvádolták, a stop tábla áthajtása és a nem a megfelelő forgalmi sávban való közlekedés miatt. Már vádat emeltek ellene, és óvadék nélkül szabadlábra helyezték.”

– fogalmazott.

A következő bírósági tárgyalás július 26-án lesz, de mivel az csak eljárás jellegű, Timberlake-nek nem kell személyesen megjelennie.

Nem sokkal azután, hogy Justin körözési fotója nyilvánosságra került, Britney egy koktélról készült fotót posztolt az Instagramon, azt írva:

„Az apró dolgok, amiket tudsz.”

A Timberlake letartóztatása óta eltelt órákban Britney 2011-ben megjelent Criminal című dala megmászta a slágerlistákat, és jelenleg az Egyesült Államokban az iTunes-on az 59., Brazíliában és Mexikóban pedig az első helyen áll.

A közösségi médiában széles körben megosztották azt a videót is, amelyben Justin 2007-ben átveszi a Legjobb nemzetközi férfi előadó és a Legjobb nemzetközi album díját a Brit-awards-on (Hanglemezgyártók Szövetségének éves díjátadója), és ezt mondja:

„Hagyd abba az ivást. Tudod, hogy ki vagy, hozzád beszélek. Ne igyál, mert hanyag leszel, és valami rosszat fognak mondani rólad.”

Britney Spears tavaly októberben megjelent The Woman In Me című memoárjában a popsztár kendőzetlenül ír az apja alatti gyámságától kezdve a családi viszályokon át a volt barátjával, Justin Timberlake-kel való kapcsolatáról. Utóbbi kapcsán a könyvben leírja azt is, hogy teherbe esett, majd elvetette gyermekét, mert Timberlake nem állt készen arra, hogy apa legyen.

Miután egyesek szerint Timberlake a könyv megjelenése után érkező visszhangok miatt hagyta el az Egyesült Államokat, Britney később bocsánatot kért tőle a nyilvános reakciók miatt, és az év elején támogatta a zenei visszatérését.

Amikor azonban Timberlake napokkal később New Yorkban lépett fel, és azt mondta a közönségnek: „Szeretném megragadni az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek az abszolút kib@szott senkitől”, Britney visszavonta saját bocsánatkérését, és egy azóta törölt Instagram-posztban a következőket írta:

„Akarod, hogy a bíróságra vigyem, vagy hazamész sírva az anyukádhoz, mint legutóbb... Nem kérek bocsánatot!”