Károly király

Károly király végül mégis meglepte a kis Lilibetet születésnapja alkalmából

Habár pár napja még attól volt hangos a sajtó, hogy a brit királyi család és Károly nem köszöntötte fel Harry kislányát születésnapja alkalmából, most úgy tűnik, hogy az új király igenis gondoskodott arról, hogy legkisebb unokájának különleges születésnapja legyen.


.

Lilibet, Harry herceg és Meghan Markle legkisebb gyermeke június 4-én, vasárnap töltötte be a 2. életévét. A kislány születésnapját pedig egy Los Angeles-i kerti parti keretein belül ünneplik majd. Ennek ellenére nagypapája, Károly király gondoskodik arról, hogy az ajándéka olyan legyen, amire örökké emlékezni fog, és amely biztosítja, hogy Erzsébet királynő örökségét is továbbvigyék.

Getty Images

Erzsébet királynő 6 éves korában kapott egy kis házikót. Az Y Bwthyn Bach („ A kis házikó" walesiül) nevet viselő miniépület a walesi nép ajándéka volt a királyi családnak, és a windsori kastély területén állt.

Azóta pedig tovább öröklődött György hercegre, Sarolta hercegnőre és Lajos hercegre, és bár Lilibet nem tartózkodik az Egyesült Királyságban, hogy élvezhesse azt a bizonyos ősi kuckót, Károly gondoskodik arról, hogy legyen Harry gyermekeinek is egy sajátja, amiben játszhatnak.

Miután Károly megerősítette, hogy nem fogja elvenni a címet Harry-től, ez az ajándék talán a köztük lévő feszült kapcsolat helyreállításának jele lehet?