Katalin hercegné és Vilmos herceg köszöntik a rajongóikat

Vilmos herceg és Katalin nagy rajongói ennek a régebbi sorozatnak​

Valószínűleg senkit sem lep meg a tény, hogy még a királyi család tagjai is szeretnek néha leülni egy jó sorozat vagy film megtekintésére. Vilmos walesi herceg és Katalin hercegné azt is elárulták, melyik régebbi sorozatot szeretik legjobban újranézni.


Vilmos hercegről és feleségről, Katalin hercegnéről idén februárban kitudódott, hogy szabadidejükben nagyon szeretnek netflixes dokumentumfilmeket és szériákat nézni. Ez mind szép és jó, de valahogy nem tűnik egy olyan programnak, amit tényleg kikapcsolódás gyanánt végeznek.

2020-ban viszont fény derült arra a sorozatra, amit tényleg csak kedvtelésből néznek rendszeresen. Abban az évben a — akkor még cambridge-i hercegi — házaspár Walesbe látogatott, ahol egy olyan játékterembe mentek el, melyben a népszerű szitkom sorozat, a Gavin & Stacey néhány jelenetét forgatták.

Vilmos herceg a közelben található, fish and chipset árusító bolt tulajdonosával beszélgetett. Craig O'Shea így emlékezett vissza a találkozásra:

„Fantasztikusak voltak, és jó látni őket a városban. Azt mondták, hogy nagy rajongói a Gavin & Staceynek, és el akartak ide látogatni. Katalin arról beszélt, hogy milyen csodálatos a tengerpart, és azt mondta, hogy ez egy fantasztikus hely lehet a gyerekeknek, ahol felnőhetnek, Vilmos pedig nagyon érdeklődött a fish and chips és a curryszósz iránt.

Azt mondta, hogy nem szereti túl fűszeresen, de a curry a kedvence.”

Katalin hercegnéék nemrég kapták meg a walesi hercegi címeket, így a közeljövőben többet látogatnak majd el a tagországba kötelességeik teljesítéséért. Ez valószínűleg nincs ellenükre, hiszen házasságuk elején több évet is ott éltek. Egy korábbi cikkünkben arról is beszámoltunk, hogy egy titkos birtokot örököltek az új titulusukkal együtt, melyet korábban Károly király vásárolt saját búvóhelyének.

Forrás: Marie Claire