Kate Middleton és Vilmos herceg két gyermekükkel

Jöhet a következő herceg vagy hercegnő? Így nyilatkozott Kate Middleton​

Kate Middletonnak és Vilmos hercegnek már három gyerekük van, akik közül a legkisebb 2018-ban született. Azóta egy állandóan visszatérő kérdés, hogy a fiatal pár tervez-e még gyermeket a jövőben. Nemrégiben a hercegné egy egészen konkrét megjegyzést tett, mely bizakodásra adhat okot.


Sarolta hercegnőről és fivéreiről, György és Lajos hercegről rendszeresen írnak az újságok, hiszen minden embert érdekel, hogy mi történik éppen a királyi család legfiatalabb és legimádnivalóbb tagjaival. Természetesen mindannyian kiváló nevelést kapnak a szülőktől, akiknek legmegosztóbb módszeréről egy korábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni.

Cambridge hercegét és feleségét állandóan bombázzák az újságírók és a rajongók azzal a kérdéssel, hogy mikor érkezik a következő kisherceg vagy hercegnő. Ez a dilemma igazán mélyen érinti Middletont, ugyanis elmondása szerint mindig elérzékenyül, ha kisbabákkal találkozhat egy-egy rendezvényen.

„Ez a kérdés nagyon elgondolkodtat. Vilmos mindig aggódik amiatt, hogy egyévesnél fiatalabb gyerekekkel találkozom. Amikor hazaérek mindig azt szoktam mondani, hogy legyen még egy”

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében a hercegné véleményét, melyet egy koppenhágai eseményen mondott.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy Vilmos herceg még nem feltétlenül áll készen egy újabb kisgyermekre, szóval ez a téma még kérdéses. Vajon melyikük győzi meg a másikat?


Nyitókép: Instagram/_kate_middleton_royal