Katalin hercegné

Valóban nem tudná túlélni a királyi család Kate Middleton nélkül?

Katalin hercegnét a királyi család egyik legfontosabb alakjaként ünneplik ma már, aki összetartja a Windsor-házat, állítja egy királyi szakértő.

Tina Brown királyi szakíró úgy véli, a királyi család szétesne Cambridge hercegnője nélkül, bár már azelőtt is voltak kételyek, hogyan boldogulna, mielőtt csatlakozott volna a családhoz.

A The Washington Postnak nyilatkozva Brown - aki a The Palace Papers: Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil (A Windsor-ház belülről - Az igazság és a zűrzavar) című könyv szerzője - a következőket mondta:

„2011-ben Kate Middleton körül az volt a kérdőjel, hogy egy ilyen nem túl előkelő származású lányból sikeresen fejlődhet-e majdani királynővé. Most már csak az a kérdés, hogy a Windsor-ház hogyan tudná túlélni nélküle

A királyi szakértő nagyra tartja Cambridge hercegnőjét, mert modern, jól képzett, és elkötelezett a királyi család és a szerepével járó feladatok iránt, írja a brit Marie Claire.

„[A királyi család] szerintem jelenleg összeomlana nélküle, mert ő az egyetlen modern, gyönyörű nő, aki jól képzett, önmagában is jelentős, aki valóban el akarja kötelezni magát ennek az intézménynek a szigora mellett. Nem sok fiatal nő képes erre. Ha bármilyen okból úgy gondolná, mint Meghan, hogy 'én lelépek innen, sokkal jobbat is tudok csinálni', az katasztrófa lenne”

– tette hozzá.

Bár Meghan Markle és Harry herceg még 2020-ban kilépett a királyi családból és így a királyi feladatokból is, és új életet kezdett Amerikában, Brown úgy véli, Harry a jövőben vissza akar majd térni, annak ellenére, hogy a pár az évek során számos királyi kötelezettséget, köztük Fülöp edinburghi herceg hálaadó istentiszteletét a Westminster-apátságban a múlt hónapban kihagyta.


„Szerintem Harry vissza akar majd jönni, amikor a királynő meghal, hogy a hazáját szolgálja. És szerintem meg fogják találni a módját, hogy visszahúzzák. És lehetséges, hogy Meghan – talán lesz egy ingázós megállapodásuk. Nem is tudom. Nem hiszem, hogy Meghan valaha is vissza akarna menni. Nem szereti Angliát”

– nyilatkozta korábban a Sway című podcastban.

Nyitókép: Profimedia