Vilmos, Sarolta, György és Katalin Wimbledonban

Katalin hercegné megmutatja nekünk a legújabb trükkös táskatrendet

Itt egy új stíluskifejezés, amit máris hozzáadhatsz a repertoárodhoz, és úgy tűnik, Katalin hercegné már jóval előttünk jár benne: a „táskák rétegezése".


Azaz amikor egy túlméretezett táskába pakolsz minden lényeges dolgot, plusz egy kisebb táskát is a belsejébe. A kisebb táskát használhatod szervezési célokra, a fontos dolgok, például a telefon tárolására, vagy arra, hogy egy pillanat alatt előkapd a happy hour italok kedvéért. Munka, óvoda, iskola, társasági élet: mi, cipekedők jól ismerjük, hogy az üzlet hasznos nagy táskát, a buli pedig hölgyes kézitáskát igényel.

A Dorsey alapítója, Megan Strachan nemrég a „táskák rétegzése" kifejezést használta a What I Put on Today (Mit vettem fel ma) című aloldalán.

A walesi hercegnő nyilvánvalóan megkapta a divat memo-t, és a hétvégén Wimbledonban kipróbálta a táskák rétegezésének trendjét. Egy zöld Roland Mouret-ruhát viselt a férfi egyes döntőjére, ahol Carlos Alcaraz egy intenzív, öt szettes meccsen legyőzte Novak Djokovicot.

Katlain Wimbledonban 2017-ben

Fotó: Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images

Middleton még egy strukturált bőr táskával lépett be az All England Clubba, amelyet a már visszavonult Victoria Beckham „Quincy" stílusú táskájaként azonosítottak, és amelyet korábban legalább háromszor vitt már magával a tenisztornára.

A walesi hercegnő 2016-ban és 2017-ben is ezt a stílust viselte Wimbledonban.

Később, amikor a Royal Box lelátóin tartózkodott, látható volt, hogy egy kis táskát tart a kezében, amelyet egyértelműen a nagyobb táskába tett előtte, amikor belépett (és valószínűleg már a telefonját és a rúzsát is tartalmazta a könnyű kiegészítőcsere érdekében). A kis táska az Emmy London „Natashája".

Nyitókép: Getty Images

Forrás: Pure Wow