Katalin hercegné és Roger Federer Wimbledonban a királyi páholyban

Kiderült Katalin kedvenc helye, a wimbledoni királyi páholy titka

Wimbledon javában tart, és ez azt is jelenti, hogy rengeteg királyi megjelenésre számíthatunk.


A királyi családról köztudott, hogy nagy Wimbledon-rajongó, a walesi hercegnét, az All England Lawn Tennis and Croquet Club védnökét gyakran láthatjuk a királyi páholyban. Sőt, idén Katalin még jó barátja, a Grand Slam-bajnok Roger Federer mellett is feltűnt.

Tavaly azonban nem Katalin hercegné, hanem maga a királyi páholy hozta a legtöbb hírt, mivel kiderült, hogy nem csak a kilátás szempontjából a legjobb, de más jelentős előnyökkel is jár.

A szakértők szerint a királyi páholy tele van titkos, a nyilvánosság elől rejtett előnyökkel − ajándéktáskákkal, délutáni teával és az erkélybe épített síkképernyős tévével, hogy egyszerre több meccset nézhessük a különböző pályákon.

Hogyhogy erről nem tudtunk egészen a közelmúltig?

A hírt most sem a királyi család közölte: David Beckham volt az, aki véletlenül „kikotyogta”, amikor lefotózta a Royal Box tévéjét egy szelfin, amit tavaly készített az anyukájával.

De abban biztosak lehetünk, hogy Katalin nem csak a királyi előnyök miatt tér vissza, hiszen a walesi hercegné tényleg óriási rajongója a versenynek.

Wimbledon nagyon is része volt a felnőtté válásomnak. Ez az angol nyár egyik legmeghatározóbb része, és szerintem nagyon inspirálja a fiatalokat. Engem is ez inspirált, amikor fiatalabb voltam, hogy belevágjak a játékba

− emlékezett vissza egy korábbi interjúban.

A héten az Instagramon is kiposztolt a hercegné, hogy „semmi sem hasonlítható Wimbledon első hetéhez.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images