Katalin hercegné

„Annyira szexi!" – így rajongott Katalin hercegné Vilmosért

Katalin hercegné kislányos rajongása elbűvölő.


A walesi herceg és hercegné kétségtelenül a világ egyik legnépszerűbb párja, sokan pedig az ő érdemüknek tulajdonítják, hogy a királyi család átvészelte az elmúlt viharos éveket. A szakértők szerint ez elsősorban a rokonszenvüknek köszönhető, hiszen a pár elszántan próbál a lehetőségekhez mérten hétköznapi életet élni.

A barátságos természetük ellenére a nyilvánosság még mindig kíváncsi, hogy vajon mi történik a palota ajtajai mögött, és a különféle szakértők és lelkes szájhősök küldetésüknek tekintik, hogy ezt kiderítsék.

Mostanában pedig egyre népszerűbbek a szájról olvasós videók, pláne a TikTokon. Megannyi hollywoodi sztár mellett pedig a királyi család tagjait is górcsó alá vetették.

Legutóbb a walesi hercegné került a hírekbe, mivel a Royal Wives című dokumentumfilmben szereplő egyik szájról olvasó nyilatkozott arról, hogy mit mondott Vilmos 2006-os RAF-diplomázása során.

Katalin rajongott szerelme, Vilmos megjelenéséért a diplomaosztón:

Imádom őt egyenruhában, annyira, de annyira szexi.

A történet nem meglepő módon futótűzként terjed az interneten, és a walesi pár egyre többször megmutatkozó emberi oldala csak még népszerűbbé teszi őket. Ezt a rokonszenvet a királyi szakértők Katalin érdemének tekintik.

Katalinnal az oldalán a herceg sokkal magabiztosabbnak tűnik, a köztük lévő kémia pedig mindenki számára nyilvánvaló. Az ő befolyása Vilmosra, akinek a múltban kissé merev és ideges volt a megjelenése, segített neki abban, hogy emberibbnen tűnjön, hogy jobban önmaga legyen. A humora és a melegsége most már sokkal szembetűnőbb

– magyarázta Robert Jobson újságíró, aki számtakan könyvet írt a királyi család tagjairól.

(Marie Claire)