Kate Middleton és Vilmos herceg

Rövid kapcsolatot jósoltak Kate Middletonnak és Vilmos hercegnek

Kate Middleton és Vilmos herceg a világ egyik legismertebb párja lett az évek során, és igen komoly királyi követőtábort tudhatnak magukénak. Ez köszönhető annak is, hogy nyíltan mesélnek a zárt ajtók mögötti életükről és három csodálatos gyermekükről.


A pár az egyetemen ismerkedett meg, ahol kezdetben csak barátok voltak, majd végül randevúzni kezdtek.

„Senki sem számított arra, hogy a pár együtt marad, miután elhagyták St. Andrewst”

- nyilatkozta a témában egy királyi szakértő.

A legtöbb egyetemi románc az iskola kapujáig ér, amint elhagyják az épületet, a kapcsolat is megszakad. Ez okozhatta a feltételezést, miszerint Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolata nem lesz hosszútávú.

Andrew Morton királyi életrajzíró, aki számos könyvet írt a családról, köztük a Diana igaz története - saját szavaival, és a Meghan - Hollywoodból a Buckingham-palótába címűeket, azt állítja, hogy a palotában sokak meggyőződése volt, hogy a páros kapcsolata nem éli túl az egyetemet.

A Marie Claire szerint így nyilatkozott a szakértő:

„Kezdetben senki se számított rá, hogy az egyetemi románc Kate és Vilmos között a diploma megszerzése után is folytatódhat. Azt gondolták, ahogyan a legtöbb egyetemi kapcsolat, a távolság és a karrier miatt, úgy ez is meg fog szakadni. Miután elhagyták az egyetemet, Vilmos herceg rengeteget dolgozz, így Kate magára maradt és ezt is túlélték"

- mondta.

A pár még az egyetem után is randevúzott, azonban 2007 környékén szétváltak. A királyi szakértő szerint ez csupán azért történt meg, hogy bebiztosítsák Kate helyét a királyi családba. A szakításuk alatt ugyanis a palota megtapasztalta, hogy Kate nem beszélt a médiával és nem teregette ki a szennyest kapcsolatáról.

Bennfentesek szerint a hercegnő az egyik legbefolyásosabb tagja lett a királyi családnak és a jövő monarchiáját tartja kezében.

Nyitókép: Getty