kim catrall

​Két új sorozatban is szerepel Kim Catrall a Szex és New York helyett

Kim Cattrall sajnos továbbra sem tér vissza a Samanthaként, azonban két másik ikonikus sorozat folytatásában is szerepet kapott.


A fiúk a klubból című drámasorozat 2000-ben indult el és két évadot élt meg. Ami igazán különlegessé tette a történetet, hogy nyolc, nyíltan meleg férfi életét mutatja be. Ilyenre előtte még egyáltalán nem volt példa.

„Szürreális, hogy Russel T. Davies hírhedten úttörő sorozatát adaptálhatom. Amikor a show eredetileg adásba került, az ötlet, hogy a másságról szóló történeteket ilyen bátran kitárgyaljuk, olyan provokatívnak számított, hogy csak titokban mertem nézni a sorozatot. De az elmúlt húsz évben annyi minden változott, és milyen csodás lenne, ha a következő generációnak nem sötét alagsorokban, lehalkítva kellene nézniük A fiúk a klubbólt, hanem együtt a családdal, barátokkal, teljes hangerőn"

— nyilatkozta Stephen Dunn, aki a történet forgatókönyvírója, rendezője és producere lesz.

Húsz évvel később a hatalmas népszerűségre való tekintettel újra felélesztik a sorozatot egy reboot formájában. Ebben a sorozatban láthatjuk majd Kim Cattrallt, aki a stábbal együtt New Orleansban fog forgatni. — írta az NBCnews.

A másik műsor, amiben fel fog tűnni a színésznő az a január 18-án bemutatkozó Így jártam apátokkal. Évekkel ezelőtt egy röpke epizód erejéig feltűnt az eredeti szériában, most viszont állandó karaktert bíztak rá. A főszereplő Sophie-nak, akit Hillary Duff alakít, foga játszani az idősebb énjét, aki gyermekeinek meséli a történetet.

Nyitókép: GettyImages