Katalin hercegné nevet

Itt az újabb királyi baba – Katalin különösen boldog

Újabb királyi jövevény érkezik, Katalin hercegné pedig különösen boldog a hírtől.


Alig néhány héttel azután, hogy Eugenie hercegnő üdvözölte kisfiát, Ernest Brooksbankot, most bejelentették, hogy Katalin hercegné bátyja, James Middleton első gyermekét várja feleségével, Alizée Thevenet-vel.

Ez azt is jelenti, hogy Katalin és Vilmos nagynénje és nagybátyja lesz a babának, és gyermekeik unokatestvérek lesznek.

A vállalkozó báty az Instagramon osztotta meg az örömhírt. Két fotót is posztolt, amelyeken Alizée látható pocakkal, amint a pár sok kutyája közül kettővel játszik.

Nem is lehetnénk izgatottabbak... vagyis, Mable talán igen

− írta, utalva az egyik kutyára, amelyik a képeken a feleségére ugrált.

Majd azt is kifejtette, milyen nehéz volt az évkezdet a szeretett Ellája elvesztése után.

Januárban James megosztotta, hogy sajnálatos módon elvesztette kutyáját, Ellát, aki segített neki, amikor depresszióval küzdött − és aki a nevét adta James & Ella nevű cégének, egy nyers kutyatáp márkának.

James és Alizée 2021 szeptemberében házasodtak össze Alizée szülőhazájában, Franciaországban. Akkor a boldog vőlegény az Instagramon azt írta az ifjú párról készült lenyűgöző fotó mellé:

Tegnap összeházasodtam életem szerelmével a család, a barátok és persze néhány kutya körében a gyönyörű faluban, Bormes-les-Mimosas-ban. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire boldog vagyok.

A boldog pár csemetéje az amúgy is népes családjukat fogja erősíteni: több közös kutyájuk is van, sőt, James volt az, aki Katalin és Vilmos cocker spánieljét, Orlát nekik ajándékozta.

Bár Jamesnek ez lesz az első gyermeke, Katalin a 9 éves György, a 8 éves Sarolta és az 5 éves Lajos anyukája, húguk, Pippa pedig a 4 éves Arthur, valamint a 2 éves Grace és az 1 éves Rose anyukája, így rengeteg unokatestvérrel játszhat majd az új baba.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images