Tuti gimi, szereplőgárda

Visszatér a Tuti gimi − ők már biztosan benne lesznek a Netflix rebootjában

Tuti gimi rajongók, mit szólunk a legújabb hírekhez, miszerint újjáélesztik a kultikus sorozatot?


Múlt héten számolt be róla a Deadline, hogy Hilarie Burton és Sophia Bush összeálltak, hogy visszahozzák Peyton Sawyert és Brooke Davist a képernyőre egy Tuti gimifolytatásos sorozatban” a Netflix számára. A sikeres tinidráma eredetileg kilenc évadon keresztül került adásba 2003 és 2012 között, bár Burton a hatodik évad után kiszállt az eredeti sorozatból.

Burton és Bush mellett az eredetileg Mark Schwahn által készített sorozat új kezekbe kerül, Becky Hartman Edwards író/executive producerrel. Még 2017-ben Burton és Bush csatlakozott a sorozat több nőjéhez, akik egy nyílt levelet írtak alá, amelyben szexuális zaklatással és manipulációval vádolták Schwahnt.

Most néhányan ezek közül a nők közül összefogtak, hogy „visszaszerezzék a területünket”. A nagy bejelentést követően Burton megosztott egy Instagram-posztot Bush-szal és két másik egykori kolléganőjével: Bevin Prince-szel és Danneel Ackles-szel. Ackles korábban Rachel Gatinaként szerepelt a sorozatban, és most egy másik executive producerként fog tevékenykedni a Chaos Machine nevű produkciós cégén keresztül, amelyet férjével, Jensen Ackles-szel együtt birtokol.

Összegyűjtöttünk mindent, amit az új Tuti gimiről tudunk, köztük olyan információkkal, mint hogy kik térnek vissza, és kik nem.

​Miről fog szólni a folytatás?

A Deadline beszámolója szerint a folytatás 20 évvel az eredeti után veszi majd fel a fonalat, középpontjában Peyton és Brooke élete áll, akik tinédzserek szülei: „olyan kihívásokkal szembesülve, amelyek nem ismeretlenek az eredeti sorozatban látottakhoz képest, mint a szerelem, a bizonytalanság és a gyász”.

​Kik térnek vissza?

A Warner Bros TV Burtonnal és Bushsal dolgozik együtt a sorozaton, de vajon kik térnek még vissza? Burton posztja alapján joggal feltételezhető, hogy Bevin Prince újra Bevin Mirskey szerepét fogja játszani, míg Ackles-szel állítólag „tárgyalnak” Rachel visszatéréséről.

Burton posztjához több korábbi szereplő is hozzászólt, kifejezve saját vágyaikat, hogy újra eljátsszák a szerepüket.

​Kik azok, akik biztosan nem térnek vissza?

A Deadline szerint Chad Michael Murraynem tervezi, hogy visszatér” a sorozatba. Burtonhoz hasonlóan Murray is elhagyta a Tuti gimit a hatodik évad után, bár a kilencedik évadban vendégszerepelt.

Amikor az eredeti sorozat véget ért, Lucas és Petyon végjáték volt, akik elhagyva a Tuti gimit felnevelték lányukat, Sawyer Brooke Scottot. Sok rajongó biztosan nem fog örülni, ha az új sorozat szakít velük.

Kérlek, ne tedd tönkre Lucas és Peyton végjátékát💔Ha nincs Leyton, nincs sorozat

− kommentálta egy rajongó Burton posztját.

​Mire számíthatunk még?


A Deadline értesülései szerint „informális beszélgetések” folytak a társulat többi tagjával, de több információt nem osztottak meg. A legnagyobb kérdőjelek jelenleg a sorozat többi középiskolás szerelmét övezik: Nathan Scott és Haley James Scott, akiket James Lafferty és Bethany Joy Lenz alakítottak.

Lenz természetesen a Drama Queens podcast harmadik eredeti társ-műsorvezetője Burton és Bush mellett. A rajongók azonban azt gyanítják, hogy Burton és Lenz már március óta viszálykodnak egymással, és sokan úgy vélik, hogy ez vezetett ahhoz, hogy Burton júliusban visszalépett a podcasttől.

A rajongóknak nagyon vegyesek az érzései az egész üggyel kapcsolatban. Persze nagyon sok rajongó izgatottan várja, hogy visszatérjen kedvenc műsora. A Drama Queens színfalai mögött zajló állítólagos dráma miatt azonban néhány rajongó aggódik, hogy a sorozatból túl sok kulcsszereplő fog hiányozni.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimédia