Két kéz szorosan fogja egymást a szabadban

A legjobb csillagjegy párosok, akik képtelenek elengedni egymást

Asztrológusok szerint ezek a legjobb csillagjegy párosok, melyek képtelenek elszakadni egymástól. Lássuk őket!


Kos és Halak

Abban mind egyetértünk, hogy a víz és a tűz nem fér meg egymás mellett, ugyanis gyakran kioltják egymást ellentétes tulajdonságaikkal. Mégis ez a mindent elsöprő ellentét jellemzi a Kosok és a Halak egymás iránti vonzalmát. Lehet, hogy az egyik pillanatban még hevesen veszekednek, de a nap végén mindig egymás karjaiban kötnek ki, és inkább a hasonlóságuk erejét ismerik el, mint számos különbségüket.

A Kosok mélyebb kapcsolatot táplálnak a körülöttük lévő világgal, ami világjáró életmódjukban és kalandvágyukban nyilvánul meg. A Halakra jellemző mély bölcsesség és belső logika pedig tökéletesen kiegészíti ezt.

Bika és Szűz

A Bikában és a Szűzben is közös az, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre, ami gyakran arra készteti őket, hogy minden lehetséges módon igyekezzenek javítani életterükön. Mivel mindennél többre értékelik a stabil otthoni élet kiszámíthatóságát, folyamatosan azon dolgoznak, hogy semmi se változzon vagy romoljon el. Ha Bika és a Szűz egyszer megtanult együtt élni egymással, kevés dolog lesz képes őket szétválasztani. A kapcsolatuk nem mindig tökéletes, ami időnként egy-egy vitában csúcsosodik ki - amit tovább súlyosbít mindkét jegy vasakarata. A velük született makacsságuk ellenére a Bika és a Szűz mindig azon fognak dolgozni, hogy egy-egy problémát nyíltan megoldjanak, ahelyett, hogy hagynák, hogy az mélyen elfojtva mérgezze őket.

Mérleg és Nyilas

A Mérlegek és a Nyilasok életfelfogása nem is különbözhetne jobban. Míg a Mérlegek a szoros, romantikus kapcsolatokban érzik jól magukat, addig a Nyilasoknak távolságra és térre van szükségük, ami lehetővé teszi számukra, hogy önállóan járják a világot. Emiatt nehezen alakul ki szikra e között a két sajátos jegy között. Ám ha egyszer a kezdeti nehézségeken átlendülnek, akkor elválaszthatatlanná válnak.

Ikrek és Vízöntő

Ha külön-külön kérdeznénk őket meg a szerelemmel kapcsolatos gondolataikról, mind az Ikrek, mind a Vízöntő kételyt és szkepticizmust fejezne ki a monogámia vagy a stabil, tartós kapcsolat gondolatával kapcsolatban egy másik emberrel. Ez a közös bizonytalanságérzet teszi az Ikreket és a Vízöntőket olyan ideális párossá, amely egészséges távolságtartással táplálja szerelmüket. Mivel nagyra értékelik a személyes szabadságukat, képesek elég teret adni egymásnak, hogy fellélegezhessenek, és a külön töltött időt arra használják fel, hogy saját érdeklődési körüknek és hobbijaiknak éljenek.