meghan markle és kamilla királyné II. Erzsébet temetésén

Meghan Markle a királyi turnéról: Hihetetlen, hogy ezért nem kapok pénzt

Valentine Low, – a The Times királyi tudósítójának hamarosan megjelenő könyvben – kifejtette, hogy Meghan Markle nem értette meg, mi értelme volt azoknak a sétáknak, amelyeket az első királyi körútján tett.


A túra, amelynek során az ifjú pár Ausztráliába, Új-Zélandra, Fidzsi-szigetekre és Tongára is ellátogatott 16 napig tartott.

Hatalmas tömegek mozdultak meg, hogy lássák őket. Az író szerint Meghan élvezte a figyelmet, üdítő megjelenése és közvetlensége óriási sikert aratott az ausztrál közönség körében. Sussex hercegnéjét inspiráló példaképnek tekintették a körút során.

Felkeresett egy földműves családot, hozott egy kis banánkenyeret, amit ő maga sütött. (...) De ellátogattak egy iskolába is, hogy megnézzék a programját, melynek célja a fiatalok oktatási eredményeinek javítása. Felnéztek Meghanra, példakép volt

– olvasható a könyvben.

A turné kulisszái mögött azonban más volt a helyzet.

Bár élvezte a figyelmet, Meghan nem értette, mi értelme volt annak a sok sétának, és a számtalan idegen emberrel való talákozásnak

– írta Low.

A királyi személyzet meg nem nevezett tagjait idézve Low azt állítja, hogy Meghan egy alkalommal azt mondta: „Nem hiszem el, hogy nem kapok ezért pénzt."

A körülöttük lévő emberek és a személyzet csak annyit válaszolt:

„ Azért vannak itt, mert csodálnak és támogatnak egy uralkodót és egy intézményt, amelyet önök képviselnek."

Nyitókép: Getty