Chris Hemsworth és Elsa Pataky

Ezekről a gyönyörű sztárpárokról nem tudtuk levenni a szemünket a Met-gálán

Ha szeretnéd bemutatni a világnak az újdonsült barátnődet/barátodat, nincs is jobb hely erre, mint a Met-gála (feltéve, hogy sikerül megkaparintanod egy meghívót).


Mindannyian emlékszünk a pillanatra, amikor Rihanna és A$AP Rocky megérkeztek a 2023-as Met-gálára. Aztán ott van a hollywoodi álompár, Blake Lively és Ryan Reynolds 2022-es megjelenése. És ki tudná elfelejteni J.Lo és Ben Affleck hírhedt maszkos csókját 2021-ben? Így volt ez idén is: amint megjelent a vörös szőnyeg a Metropolitan Művészeti Múzeumban, minden szem a sztárpárokra szegeződött. Elsőként Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky jelent meg együtt, összehangolt Tom Ford-öltözékben.

Majd Rita Ora és Taika Waititi tűntek fel Marni ruhában (és mindketten szenzációsan néztek ki); őket követte Gabrielle Union és Dwyane Wade; valamint Matthew Macfadyen és Keeley Hawes.

A 2024-es kiállítás témája az Alvó szépségek: a divat újraébresztése volt, és minden vendégtől elvárták, hogy „az idő kertjére" hivatkozzon. Mit gondolsz, az idei sztárpároknak sikerült?