Miley Cyrus a Grammyn

Miley Cyrus nem véletlenül hagyta ki köszönőbeszédéből az apját a Grammyn

Miley Cyrus megaslágere, a Flowers nemrég elnyerte a legjobb pop szólóelőadás és az év lemeze díját az idei Grammy-gálán. És bár az énekesnő remek beszédet mondott, a rajongók egy dolgot hiányoltak belőle.


Cyrus gyönyörű pillangó-metaforával tisztelgett egyik példaképe, Mariah Carey előtt, a rajongók azonban észrevették, hogy az énekesnő nem mondott köszönetet édesapjának, Billy Ray Cyrusnak az év lemeze győzelemért mondott köszönőbeszédében.

Ez a díj csodálatos, de nagyon remélem, hogy nem változtat semmin, mert az életem tegnap gyönyörű volt. Nem mindenki kap a világon Grammy-t, de ezen a világon mindenki különleges. Szóval, kérem, ne gondolják, hogy ez fontos, bár nagyon fontos

− mondta.

Az énekesnő a továbbiakban köszönetet mondott „mindenkinek, aki most itt áll ezen a színpadon − Tomnak, Tylernek, Michaelnek és Gregnek”. Majd így folytatta: „Az én csapatomnak, a Crushnak, a Columbiának, az anyukámnak, a nővéremnek, a szerelmemnek, és a fő meleg barátaimnak, mert nézzétek, milyen jól nézek ki".

2022-ben Billy Ray eljegyezte az ausztrál énekesnőt, Firerose-t, miután elvált Miley anyukájától, Tish-től. Úgy tűnt, Miley nyilvánosan támogatja Tish és Dominic Purcell kapcsolatát, mivel részt vett az esküvőjükön testvéreivel, Trace és BrandiCyrusszal. A Cyrus klán többi tagja, Braison és Noah Cyrus nem volt jelen Tish esküvőjén.

Akkoriban egy névtelen forrás azt mondta az E! Newsnak, hogy „a szülei válása megterhelte a kapcsolatát az apjával, és az elmúlt évben nehéz volt kapcsolatot teremtenie vele. Reméli, hogy végül sikerül rendbe hozniuk a viszonyukat". A forrás azt is elárulta, hogy Miley „nem áll kapcsolatban" Firerose-zal.

Természetesen reméli, hogy boldog. De Miley a válás alatt végig közelebb állt az anyjához, Tishhez

− mondta a bennfentes Miley és Billy Ray kapcsolatáról.

Forrás: Cosmopolitan

Nyitókép: Getty Images