Misha Japanwala divattevező és képzőművész portré

Tanuljuk meg magunkat ünnepelni!— mondja Misha Japanwala, divattervező

Japanwala egy pakisztáni származású képzőművész, és már évek óta helyt áll a divat világában. Alkotásaira mindig büszkeséggel tekint, még akkor is, ha azok nem érik el a kívánt sikert. Elmondása szerint minden elvégzett munkánknak örülni kell, és büszkének kell lennünk magukra.

„Íme, egy példa arra, hogy minden sikeres projektre jut tíz olyan, ami majdnem sikerül, de aztán mégsem. Ez egy nagy része a divatszakmának, mégsem beszélünk róla, mert kudarcnak éljük meg. Az ilyen munkáim között vannak azok a több hónapos, Halseyről készült képek, amiken egy általam tervezett darabban van. Úgy döntöttem, megosztom emlékeztetőül, hogy az elvégzett feladat megéri az ünneplést. Függetlenül attól, hogy eléri-e a végső célállomást"

— osztotta meg Japanwala közösségi oldalán.

Szerinte mell-lemezei egy lépéssel közelebb visznek bennünket ahhoz, hogy a nők visszanyerjék testüket, és úgy ábrázolják őket, ahogy azt ők akarják. A Vogue szerint ez a ruhadarab lesz a 2020-as évek következő nagy durranása. Olyan hírességek viselték már, mint Zendaya, Kim Kardashian és Zoë Kravitz.


A népszerű divattervező művészete és darabjai tökéletesen illeszkednek a legújabb trendekhez. Cardi B az ő általa tervezett szettben volt látható Rumors című videoklipben, amit Lizzoval közreműködve forgatott.

Japanwala sokak számára nagyon sikeresnek látszik, úgy tűnhet, minden lépését siker koronázza, épp ezért jó látni, hogy kiáll a nyilvánosság elé, és megünnepli azt, amibe sok munkát belefektetett, még akkor is, ha nem is érte el vele a kitűzött célt. Nem titulálja ezeket kudarcoknak, ezzel is példát mutat mások számára.

A sikerhez vezető út minden lépcsőjének örülni kell, mert a siker nem csak az elismerésben rejlik.

Forrás: Images