Apple monitor

Az Apple új monitora sokkal olcsóbb lehet, mint elődje volt

Az almás telefont gyártó cég híres arról, hogy termékei sokszor csillagászati összegekbe kerülnek. Ezzel természetesen a minőség árát fizettetik meg, ám a híresztelések szerint az év elején egy olyan monitort fognak piacra dobni, aminek ára körülbelül fele annyi lesz, mint az elődjéé volt.


Az Apple lehetséges, hogy meghallgatta a rajongók kéréseit, és egy kicsit lejjebb enged az árakból a következő megjelenéskor. A Hypebeast forrásai szerint a cég 2022-ben egy olyan kijelzőt tervez a polcokra tenni, ami a korábbi modell — Pro Display XDR — árának a felébe kerül majd.

Ehhez természetesen bizonyon specifikációk minőségéből lejjebb kell faragni (ilyen lehet például a fényesség), de egy ehhez hasonló csúcskategóriás márka esetében az ilyen monitorok megépítésének költségei valószínűleg lecsökkentek. A tavaly decemberi bejelentéseken arra utaltak, hogy jelenleg a 24 és 27 hüvelykes külső monitorok gyártásának korai szakaszában vannak, és jelentősen olcsóbb lesz. Remélhetőleg még az év elején megvásárolható lesz az új eszközt.