Szelfiző utasok a repülőn

Soha ne öltözködj így a repülőn

Celina Bedding volt légiutas-kísérő hasznos tippeket osztott meg, miért nem érdemes bizonyos típusú cipőket és ruhákat viselnünk a repülőn.

Az egykori repülős személyzet tagja elárulta, hogy a laza ruhadarabokat mindenképpen kerülni kell, beleértve a leggingset és a flip flopot is, mivel a légiutas-kísérők nagyobb valószínűséggel helyezik át az első osztályra azokat az utasokat, akik „okosabban öltöznek”.

Celina Bedding elmagyarázta, hogy ha a személyzet egy utast szeretne felminősíteni, olyan embereket keresnek, akikről tudják, hogy nem zavarják a többi utast, akik valójában fizettek azokért a drága helyekért.

Bedding azt ajánlja az utasoknak, hogy kényelmes, de ne túl laza megjelenést válasszanak, például blézert és farmert.

A légiutas-kísérő úgy vélekedett, hogy a laza munkahelyi vagy üzleti öltözék is jó választás, de ha a forró nyári hónapokban megyünk nyaralni, a hosszú ruhák mindig jól mutatnak.

Amit Bedding szerint mindenképpen kerülniük kell az utasoknak, azok bizonyos cipőtípusok, köztük a nyitott orrú cipők, a szandálok és a flip-flop papucsok, valamint az olyan ruhadarabok, mint a melegítőnadrág és a leggings.

A Forbes Advisor utazási szakértői egyetértettek abban, hogy a repülőn való feljebb sorolás esélyének növelése érdekében az utasoknak olyan ruhát kell viselniük, amellyel lenyűgözhetik a személyzetet.

„Bár a legszebb ruháidba öltözve nem garantálhatod, hogy megkapod az átsorolást, egy elegáns öltözék biztosan növeli az esélyeidet, hogy kiválasztanak. Mivel az első osztályon utazók gyakran elegánsan öltöznek, a légitársaságok biztosak akarnak lenni abban, hogy bárki, akit az első osztályra emelnek, megfelelően néz ki.”

Bár az utasoknak nem kellene szükségét érezniük, hogy extravagánsan öltözzenek, az utazási szakértők azt javasolják, hogy kerüljenek bizonyos túlságosan laza ruhadarabokat, beleértve a flip flopokat és a cargo rövidnadrágokat és válasszák a farmert, a pulóvert vagy az inget és a lapos cipőt.

Egy amerikai légiutas-kísérő szerint egy másik hatékony módja annak, hogy ingyenes upgrade-et kapjunk a fedélzeten, ha kedves gesztust teszünk a személyzetnek azzal, hogy édességet és csokoládét viszünk magunkkal.

Nyitókép: Shutterstock