Rihanna

Rihanna 25 millió dollárt kér Matthew Perry egykori lakásáért

Kevesebb mint egy évvel azután, hogy Rihanna 21 millió dollárt (körülbelül 7,6 milliárd forintot) költött arra, hogy megvegye L.A. egyik legdrágább társasházi lakását, a barbadosi szupersztár most eladásra kínálja az égbe nyúló penthouse-t egy kicsit kevesebb mint 25 millió dollárért.A Century felhőkarcolóban, Century City nyüzsgő Wilshire folyosójának közelében található penthouse a 42 emeletes épület teljes 40. emeletét foglalja el. A több mint 9000 négyzetméteres élettérrel, számos egyedi megoldással és hihetetlen kilátással a lakás méltó bármelyik A-listás színészhez.

Rihanna állítólag soha nem költözött be a drága penthouse-ba, és az elmúlt hónapokban megpróbálta eladni a helyet a piacon kívül. A 36 éves milliárdos tavaly tavasszal vette meg a lakást Nick Molnartól, az Afterpay nevű technológiai cég milliárdos társalapítójától, aki maga is alig két évvel korábban vette meg a helyet a néhai Matthew Perry-től.

Rihanna penthouse-a 360 fokos kilátást nyújt a hegyekre, az óceánra és a város fényeire.

Négyéves tulajdonlása alatt a Jóbarátok színésze Scott Joyce építész és LM Pagano belsőépítész segítségével alaposan átalakította a helyet, és úgy tűnik, hogy Molnar vagy Rihanna nem változtatott jelentősen Perry tervein.

Egy privát lift leszálló nyílik a társasház bejárati galériájába, és a vendégeket lenyűgözi a nappali padlótól a mennyezetig érő ablakok íves fala, amely az égboltra nyílik. A sötétbarna keményfa padló átfolyik az étkezőbe, amelyet egy teljesen fehér konyha szolgál ki márvány munkalapokkal, kettős szigettel és prémium készülékekkel.

A helyszínen található egy hangszigetelt mozi velúr kanapékkal és egy mesterlakosztály, amely ívelt hálószobával, két méretre szabott szekrénnyel, két fürdőszobával és saját privát társalgóval rendelkezik. De a társasház leglenyűgözőbb jellemzői valószínűleg a négy különálló szabadtéri terasz, amelyek négy különböző irányba − északra, délre, keletre és nyugatra − néznek, és panorámás kilátást nyújtanak a Csendes-óceánra, a Catalina-szigetre, L.A. belvárosának felhőkarcolóira, a San Gabriel-hegységre és még a hófödte Mount Baldyra is.

A Century neves lakói közé tartozik Denzel Washington és a valóságshow-sztárok, Terry és Heather Dubrow. És ott lakik Candy Spelling is, akinek híres, kétemeletes penthouse-ja közvetlenül Rihanna lakása felett található, az épület 41. és 42. emeletén.

Rihanna tetőtéri lakása 8.814 dolláros (megközelítőleg 3,2 millió forintos) havi HOA-díjat tartalmaz, amiért cserébe az épület legjobb szolgáltatásait kapja: négy parkolóhelyet a mélygarázsban, 24/7 portaszolgálatot és biztonsági őröket, hozzáférést egy szabadtéri úszómedencéhez és buja kertekhez, helyszíni tárolóhelyeket, egy saját éttermet, és konferenciatermeket.

Rihannának van egy másik kisebb lakása is a Centuryban, de jelenlegi fő rezidenciája egy 14 millió dolláros (5 milliárd forintos) kúria a Beverly Hills feletti hegyekben. A Forbes szerint a slágergyáros jelenleg a világ leggazdagabb női zenésze, 1,4 milliárd dolláros (megközelítőleg 508 milliárd forint) vagyonával.

Forrás: Robb Report

Nyitókép: Profimedia