Rihanna a Rihanna Savage X Fenty Show Vol. 2  nevű eseményen a Los Angeles -i Kongresszusi Központban 2020. október 2-án.

Rihanna minden idők leggazdagabb női zenésze

Az énekes hivatalosan is milliárdos lett.

Az amerikai Forbes szerint a popsztár vagyona 1,7 milliárd dollár (508 milliárd forint), melyből a becslések szerint 1,4 milliárd dollár Fenty Beauty kozmetikai cégének értékéből származik, írja a BBC. Vagyonának fennmaradó részét leginkább Savage x Fenty nevű fehérnemű márkája adja, melynek becsült értéke 270 millió dollár (kb. 81 milliárd forint), valamint a zenéből és színészi tevékenységből származó bevétele. Rihanna ezzel Oprah Winfrey után a világ második leggazdagabb női előadója.

Rihanna 2017 -ben indította a Fenty Beauty-t az LVMH luxuscikkeket gyártó céggel együttműködve. Akkor elmondta, a márka célja az, hogy minden típusú nőnek jól álljon", így 40 különböző árnyalatú alapozót dobott piacra, ami akkor még példa nélkülinek számított. Ez vezetett az úgynevezett „Fenty Effect"-hez, melynek következtében a rivális márkák is kibővítették sminktermékeik árnyalatát.

Update:

Ennek ellenére nem feltétlenül ő a legnépszerűbb női zenész: itt írtunk róla, hogy Nagy-Britanniában Pink lett a 21. század eddigi legtöbbet játszott női előadója.