Rihanna

Rihanna végre megadhatja rajongóinak azt, amire már évek óta várnak

Rihanna legutóbbi, 2016-os Anti című albumának megjelenése óta kétgyermekes anyuka lett, és két vállalkozása, a Fenty Beauty és a Savage X Fenty milliárdos bevételeket hozott számára. Most azonban úgy tűnik, végre zenei karrierjében is tesz új lépéseket.


Az Entertainment Tonight számolt be róla, hogy Rihanna jövőre tervezi zenei visszatérését, és szerződést kötött a Live Nationnel. A csatorna megtudta, hogy jön az új lemez, és egy világkörüli turnét is tervez 2024-2025-re. A pontos időzítést még nem hozták nyilvánosságra, de a lényeg, hogy jön a zene!

Nem sokkal a hír megjelenése után a Billboard cáfolta a turnéval kapcsolatos állítást. A forrás szerint azok a hír, miszerint Rihanna többéves szerződést kötött a Live Nationnel, „kamu", azonban nem vitatta azt az állítást, hogy Rihanna jövőre új zenét tervez kiadni.

Rihanna még februárban beszélt a zenei karrierje folytatásáról. Eredetileg egy 2023-as új album volt a cél, mondta a brit Vogue-nak, majd ő és Rocky bejelentették második terhességüket.

Rihanna \u00e9s Rocky

Fotó: Getty Images

Azt szeretném, hogy még idén meglegyen. Őszintén szólva nevetséges lenne, ha nem így lenne. Én csak jól akarom érezni magam, zenét és videókat akarok készíteni

− mondta akkor

Rihanna azt is elismerte, hogy az Anti volt a „legzseniálisabb albuma", majd hozzátette, hogy annak öröksége és maximalista hajlama útjában áll a következő lemez kiadásának.

Rájöttem, hogy ha továbbra is várok, amíg ezt tökéletesnek nem érzem, talán soha nem fog megjelenni, és én nem vagyok hajlandó erre. Szóval játszani akarok, ami alatt azt értem, hogy megvannak az ötleteim a fejemben, de még nem tudom hangosan kimondani őket

− mondta a közelgő albumról.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images