Salma Hayek

Salma Hayek észbontó piros bikiniben ünnepelte 57. születésnapját

Salma Hayek most lett 57 éves, és kétség sem férhet hozzá, hogy élvezi az életet. A nyarat a tengerparton töltötte frissítő italokkal a kezében, és hozzá ruhákat viselt, amelyektől leesik az állunk – többek közt egy élénkpiros bikinit.


Instagramra kitett néhány képet a születésnapi megjelenéséről, azt írva hozzá:

Annyira boldog vagyok, hogy élek, és mélységesen hálás vagyok az összes áldásért! A szeretett családomért, a drága barátaimért, az egészségemért, a munkámért, ami életben tart, az erőt adó csapatomért, az állatokkal és a természettel való kapcsolatomért, és az összes hűséges rajongóm szeretetéért. Boldog 57. születésnapot nekem!

Megosztott egy fotót is, amelyen éppen a tortáján fújja el a gyertyákat, és megköszönte a rajongóinak a sok születésnapi jókívánságot.

Salma később is reflektált az életére (miközben természetesen továbbra is bikiniben és köntösben pörgött!), és azt írta:

Az élet fázisok sorozata, kezdetekkel és végekkel, ezért néha nem baj, ha pillangóként érezzük magunkat, még akkor is, ha egy részünket el kell engednünk.

Salma még 2021-ben az Entertainment Tonightnak nyilatkozva elmondta, hogy „felszabadítónak" tartja a bikinis képek megosztását. Akkor azt mondta:

Örülök, hogy sok képet készítettem, nem szégyellem, mert ez volt a nyaralás első hete.

Tréfásan hozzátette:

Az emberek már unják, de hagyom, hogy szünetet tartsanak. Azt fogják hinni, hogy minden nap bikiniben vagyok, de nem, ezek a képek mind ugyanott készültek.

Nem mintha bárki is meg tudná unni Salma ikonikus Instagram-jelenlétét!

Forrás: goodhousekeeping

Nyitókép: Getty Images