Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker megtörte a csendet: ilyen volt kapcsolata Robert Downey Jr.-ral

Sarah Jessica Parker őszintén vallott egykori kapcsolatáról.


Az 58 éves színésznő közel 30 éve él házasságban a szintén színész, Matthew Broderickkel, a házaspárnak pedig három közös gyermeke van, James, Tabitha és Marion.

Bár a pár híresen szűkszavú a magánéletükkel kapcsolatban, SJP megnyílt a Broderick előtti kapcsolatáról. A színésznő szívét egykor Robert Downey Jr. rabolta el, akivel 1984 és 1991 között alkottak egy párt – írja a Marie Claire.

Egy nemrégiben adott interjújában a színésznő felidézte, hogy az életmódbeli különbségek miatt már 22 évesen szülőnek érezte magát.

A körülötte lévő emberek elutasítóak voltak velem szemben, de én stabilitást adtam neki, és megpróbáltam egy olyan hátteret teremteni, ami kényelmet biztosít neki és felelősséget tanul. Ez olykor feldühített és zavarba is hozott

– emlékezett vissza.

Sarah Jessica Parker \u00e9s Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr. 1990-ben.

Getty Images

De nem ez az első alkalom, hogy Parker egykori kapcsolatáról mesélt, 2020-ban így nyilatkozott:

Egy kicsit megtanított a szülői létre is, mert ahogyan Downey-val törődtem, olyan volt, amelyek egy bizonyos ponton talán inkább egy anyához illenek. Mintha az anyja lettem volna.

De nem csak a színésznő elmélkedett a kapcsolatukról, Robert Downey Jr. is megszólalt a témában:

Annyira önző voltam. Szerettem inni, és drogproblémáim voltak, és ez nem illett Sarah Jessicához, mert ez állt a legtávolabb attól, amilyen ő. Otthont és megértést nyújtott nekem. Megpróbált segíteni. Nagyon bosszús volt, amikor nem szedtem össze magam.