Shakira és Pique egymás mellett ülnek

Shakira megcsaláson kapta Piquét? Feltártuk a szakítási pletykákat

Shakirát, a kolumbiai énekesnőt beárnyékolják azok a pletykák, amelyek a napokban kaptak szárnyat és arról szólnak, hogy Pique megcsalja őt. Sokan pedig még mindig azon töprengenek, vajon igazak-e a pletykák.


Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a hírességekről általában keringenek pletykák, amelyek egy része a feledés homályába kerül, míg vannak olyanok, melyeket felkapja az internet. Igazából ez egy spekuláció, amit az interneten indítottak el.

Shakira 2011-ben kezdett randevúzni Gerard Piqué spanyol labdarúgóval, az FC Barcelona és a spanyol válogatott középső védőjével. Kapcsolatuk kezdete óta mindig címlapokon szerepelnek és egyértelműen ők az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező sztárpár.

2013. január 22-én Shakira megszülte első közös gyermeküket, Milant a spanyolországi Barcelonában, ahová a család át is költözött. 2015. január 29-én Shakira megszülte második fiukat, Sashát. Majd Shakirát és Piquét a Forbes a „világ legerősebb párja” közé sorolta.

A sztárpár stabil kapcsolatát azonban most megkérdőjelezték a pletykák, amik szerint Pique megcsalta az énekesnőt.

Szakítottak?

A szóbeszédek szerint Shakira rajtakapta Pique-t, hogy megcsalta egy másik nővel, és hamarosan elválnak egymástól.

Azt is beszélik, hogy Pique a szakítást követően egyedül él barcelonai lakásában és rengeteget bulizik. A focistát két éjszakai klubban látták, a Bling Bling és a Patron szórakozóhelyeken – írja a The Teal Mango.

A szemtanúk azt mondták, hogy látták Piquét más nők társaságában és általában hajnali kettőig bulizik a sztárfocista.

Piqué eltűnt Shakira közösségi oldaláról, ahol ezidáig számtalan közös pillanatot láthattunk. Legutóbbi közös posztjuk azonban márciusban volt.

Az is okot ad a találgatásokra és feltételezésekre, hogy az énekes-dalszerző májusban kétszer is ellátogatott Ibizára gyermekeivel, Milánnal és Sashával, de Pique nem követte őket.

A pár nem nyilatkozik

Jelenleg mindenki információkat gyűjt a szakításáról, és megnevezi azokat a nőket, akikkel Pique lóg. A pár azonban nem tett nyilvános nyilatkozatot kapcsolatuk megromlásáról vagy a megcsalásról. Vannak, akik hisznek a pletykákban, míg mások szkeptikusak. A lényeg azonban az, hogy a pár mit mond. Ha végre megszólalnak, akkor az lesz a biztos információ, így egyelőre ez csak pletyka, megkérdőjelezhető állításokkal.

Nyitókép: Getty