Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis az És egyszer csak... című sorozat első évadában

Meghal az egyik főszereplő az És egyszer csak... 3. évadában egy elmélet szerint

A Szex és New York spin-offja egy halállal indult, és a 3. évadban talán körbe is érnek a dolgok.



Július 22-én a szereplőket New Jerseyben látták forgatni, köztük Sarah Jessica Parkert (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixont (Miranda Hobbes), Kristin Davist (Charlotte York), sőt még John Corbettet is, aki úgy tűnik, visszatér Aidan Shaw szerepében (annak ellenére, hogy a 2. évad fináléjában öt év szünetet kért Carrie-től). Van egy karakter, akiről azonban már biztosan tudjuk, hogy nem tér majd vissza: Miranda volt szeretője, Che Diaz.

Ahogy a vírusszerűen terjedő TikTok-videón látható, minden színész feketébe volt öltözve, ami arra engedte következtetni a rajongókat, hogy talán egy temetési jelenetet vesznek fel. Természetesen ez egy másik fontos kérdéshez vezetett: ki halt meg?

A rajongók az X-en és a Redditen is találgatásba kezdtek, és arra jutottak, hogy az áldozat nem más lehet, mint Miranda szeretett exférje, Steve Brady.

A sorozat legtöbb szereplőjét kiszúrták a forgatáson, David Eisenberget azonban sehol sem találták, és a rajongók aggódni kezdtek, tekintve, hogy Steve nem az a típus, aki kihagyja valakinek a temetését a nagyobb baráti köréből, még akkor sem, ha ő és Miranda már nincsenek együtt.

Az \u00c9s egyszer csak... st\u00e1bja a forgat\u00e1son

Fotó: HBO

Hol van Steve? Mindenki rajta van azon a képen, kivéve őt

− írta egy Reddit-felhasználó. Más rajongók kijelentették, hogy tiltakozni fognak Steve esetleges halála ellen.

Ha megölik Steve-et, lázadni fogok

− írta az egyik felhasználó.

A szereplők vagy a stáb nem kommentálta az elméletet. Eisenberget azonban az elmúlt hónapokban még nem látták forgatni, és a 3. évadbeli visszatérését sem erősítették meg.

Ha lesz is temetés a 3. évadban, nincs elég bizonyítékunk még arra, hogy valóban Steve-é lesz az. Néhány Redditor más lehetőségekkel is előállt. Egy rajongó például azt találgatta, hogy Bitsy von Muffling lehet, hogy ebben az évadban hal meg, miután Julie Halstont egy héttel korábban látták egy rákközpont előtt forgatni Davisszel.

Egy Reddit-felhasználó szerint nem is temetést forgattak, hisze ez „úgy néz ki, mint egy színházi este". Az új évad premiere 2025-ben lesz, addig várat magára az igazság.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Instagram