Kristin Davis, John Corbett, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon az És egyszer csak... című sorozat forgatásán 2023. február 1-jén New Yorkban

Jön az És egyszer csak... 3. évada - ezt tudjuk eddig

Még véget sem ért a 2. évad, máris a folytatásra készülnek az alkotók.


Hivatalosan is megerősítették az És egyszer csak... 3. évadát, de jogosan merül fel a kérdés: hova lehet még folytatni a sztorit?

A 2. évadban kétségkívül sok minden történt, feltűnt Carrie másik nagy szerelme, Aidan, és az utolsó részben végre megpillanthatjuk Samanthát is. Addig is, összegyűjtöttünk mindent, amit a következő évadról tudni lehet.

Bár a harmadik évaddal kapcsolatos részleteket egyelőre szigorúan titokban tartják, abban szinte biztosak lehetünk, hogy Carrie mellett a két legjobb barátnő, Miranda Hobbes és Charlotte York Goldenblatt is visszatér majd.

„Izgatottak vagyunk, hogy még több időt tölthetünk a Szex és New York univerzumában, és új történeteket mesélhetünk el ezeknek a hihető és törekvő karaktereknek az életéről, akiket ezek a csodálatos színészek alakítanak”

– fogalmazott Michael Patrick King, a sorozat executive producer és showrunnere egy nyilatkozatban.

Természetesen, amikor a második évad fináléja adásba kerül, sokkal pontosabb képet kapunk arról, hogy mire számíthatunk a következő évadban, de egyelőre feltételezhető, hogy többet láthatunk Carrie és Aidan kapcsolatának fejlődéséről, Charlotte-ról, aki az anyaság és a karrierje között egyensúlyoz, és Mirandáról, aki 50-es éveiben újonnan egyedülálló nőként találja meg önmagát.

Olvasd el kritikánkat az új évadról: Az új Szex és New York-sorozaton már Samatha visszatérése sem segíthet

Kik térnek vissza a 3. évadban?

Valószínűleg számíthatunk John Corbett (Aidan), Sara Ramírez (Che), Sarita Choudhury (Seema), Nicole Ari Parker (Lisa) és Karen Pittman (Nya) visszatérésére is a harmadik évadban. Ami Kim Cattrallt illeti azonban, már nem vagyunk ennyire reménykedők.

Bár mindenki nagy örömére Samantha a záró epizódban egy cameo erejéig végre látható lesz, az elmúlt években tett nyilatkozataiból kiindulva, nem érdemes bízni benne, hogy visszatér a későbbiekben.

Mikor lesz látható a harmadik évad?

A dátumot még nem jelentették be, de lehet, hogy némi késéssel fog visszatérni, tekintettel arra, hogy a munkálatok csak a hollywoodi írók és színészek sztrájkjának feloldása után kezdődhetnek el.

Bár, tekintve, hogy az első évad premierje 2021 decemberében volt, a második pedig 2022 júniusában érkezett, jó esély van rá, hogy a harmadik évad valamikor 2024 végén vagy 2025 elején érkezik, attól függően, hogy mikor kezdődik a gyártás.

(Marie Claire)

Nyitókép: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images