Kristin Davis, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon az És egyszer csak című sorozat forgatásán New Yorkban, 2021-ben

Ő már biztosan nem tér vissza az És egyszer csak... folytatásába

A Szex és New York spin-off sorozata, az És egyszer csak… szereplőgárdájából egy színész már garantáltan nem tér vissza az új évadra. A színész a napokban utalt a hírre Instagram-oldalán.


A 48 éves Sara Ramirez, aki az És egyszer csak… sorozatában Miranda szeretőjét, Che Diaz karakterét alakította, már nem tér vissza a sorozat harmadik évadára. Az okokról azonban a színész és a sorozat készítőinek véleménye eltér.

A sorozat készítői szerint ugyanis azért ejtették ki a színészt az És egyszer csak… című sorozatból, mert karaktere, Che Diaz „műsoridőpocsékolás” volt – árulták el a szerkesztőkhöz közeli források. Ezzel azonnal cáfolták is Sara állítását, miszerint a palesztin-pártisága okozta volna a kirúgását. De mi is az igazság?

Ramirez arra utalt posztjában, hogy a casting ügynökök és szerkesztők nem hajlandóak azokkal a színészekkel dolgozni, akik posztolnak a palesztin-helyzetről. Egy a sorozat készítőihez közel álló forrás azonban nevetségesnek nevezte Ramirez állítását és elmondása szerint Che karaktere már az első évad után vágóhídra került a nézőkből kiváltott ellenszenve miatt. A sorozat rajongói számára ugyanis idegesítő és nézhetetlen volt Che karaktere.

„Sara-t nem azért rúgták ki, mert támogatja Palesztinát és a tűzszünetet”

– mondta a forrás a DailyMail-nek.

„Sara-t azért rúgták ki, mert Che már semmit sem adott a műsornak. Már az első évad óta a vágóhídon volt a karaktere. És miután Che szakított Mirandával, a karakter már tényleg nem jelentett semmit a nézőknek és a rajongók egyenesen idegesítőnek találták. Így a karaktere már csak műsoridő pazarlás volt. Sara is tudta ezt.”

Tehát két dolog már biztos a sorozattal kapcsolatban: hogy folytatják egy harmadik évaddal, és hogy Che Diaz karakterét nem látjuk benne többet. A rajongók pedig pezsgőt bontottak a hír hallatán.

Nyitókép: GC Images / Photo by Gotham