Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis a Szex és New York 2 című film forgatásán 2009. szeptember 8-án New Yorkban

Ízelítő érkezett Samantha visszatéréséről az És egyszer csak-ban

Hónapok óta tűkön ülve várnak a rajongók, hogy Samantha visszatérjen.


Év elején derült ki, hogy egy nyúlfarknyi jelenet erejéig, de Kim Cattrall is feltánik az És egyszer csak... második évadának fináléjában. Az augusztus 24-i epizód előtt egy új előzetes is érkezett, amely ízelítőt ad a rajongóknak Samantha dicsőséges visszatéréséből.

Na jó, annyit azért még nem, de most már garantálható, hogy a negyedik barátnőt végre nem csak SMS-esek formájában idézik meg a sorozat készítői.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a rövid cameót mindenki mástól távol forgatták, mivel Kim Cattrall azzal a kikötéssel vállalta el a rövid visszatérést, hogy nem fog együtt játszani a többi főszereplővel, másrészt nem akart találkozni Michael Patrick Kinggel, a sorozat showrunnével.

Persze, Samatnha visszatérése mellett még számos szál miatt izgulhatunk, példéul hogy Miranda szingli marad-e, na, meg, hogy hogyan zárul Carrie és Aidan története.