John Corbett és Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... című sorozat forgatásán 2023. február 21-én New Yorkban

Sarah Jessica Parker elárulta, mi lesz Carrie és Aidan sorsa

Vigyázat, spoileres tartalom következik.


Mindenki lélegzet visszafojtva várta Aidan feltűnését az És egyszer csak... második évadában, miután hónapokkal a sorozat megjelenése előtt kiderült, Carrie másik nagy szerelme is visszatér az új epizódokban. Ehhez azonban hét epizódot kellett várni, és bár még nem tudni, pontosan mi is lesz velük, a kettejük közötti kémiát nem lehet eltagadni.

Spoiler

Aki már látta az És egyszer csak... legújabb részét, tudja, hogy Carrie és Aidan találkozója nem indul zökkenőmentesen. Először mindketten azt hiszik a másikról, hogy az felültette, majd kiderül, hogy nincs erről szó, csak Carrie rossz étterembe ült be.

Bár a vacsora jól sikerül, Carrie lakásához érve Aidant megrohanják az emlékek, hiszen ez volt az a lakás, ahol sosem sikerült végül együtt élniük, a férfi pedig megesküdött, hogy sosem lép be oda újra. Az epizód végül happy enddel zárul, de hogy ez meddig tart, azt egyelőre nem tudjuk.

Sarah Jessica Parker és Michael Patrick King, a sorozat executive producere és rendezője a brit Glamour-nak adott interjújukban beszéltek arról, hogy mi vár Carrie-re és Aidanre, és hogy miért volt elengedhetetlen, hogy a férfi ne sétáljon fel Carrie házának lépcsőjén.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a pár sorsa, Parker válaszában úgy fogalmazott, hogy Carrie és Aidan különböző emberek, így a dolgokra is másképp tekintenek, amelyek a múltban az útjukba álltak.

„Ez nem jelenti azt, hogy most több esélyük van, mint akkor. Csak azt jelenti, hogy érettebbek, és jobban odafigyelnek egymásra. De tagadhatatlanul ott van bennük a szenvedély, ami mindig bennük van, amikor együtt vannak. Ezt nagyon szórakoztató felfedezni, és szerintem Carrie számára nagyon kellemes”

– fogalmazott.

A színésznő azt is elárulta, hogy Aidan a sorozat hátralévő négy részében feltűnik majd.

„Igen, ő nem olyan ember, akivel alkalmi kapcsolatban lehet lenni. Többet érdemel – a karakter és a színész is. Túl nagy szerepet játszott Carrie életében ahhoz, hogy az egyfajta mókás falatozás legyen a büfében.”

Michael Patrick Kinget a lap arról kérdezte, miért döntöttetek úgy, hogy már jóval a sorozat megjelenése előtt annyi mindent megmutatnak előre (számos fotó keringett Aidan visszatéréséről a közösségi médiában), aki a következőket mondta:

„Ha bármilyen kép tőlünk származik, és nem a paparazziktól, akkor az már átgondolt. Az ötlet az volt, hogy mindenki tudta, hogy Carrie és Aidan benne van a sorozatban, és gyakorlatilag flörtölünk veletek. Megmutatunk nektek egy kicsit, és nem adunk ki mindent. Megmutatjuk a csókot, de nem tudjátok az elejét, közepét és végét. Még azt sem tudjátok, mi történik ezután. Tudod, hogy van egy csók, de még mindig nem tudod a részleteket. Szóval ez egy nagyon átgondolt pillanat volt, mert mindent megad a közönségnek, és mégsem. De néha nincs választásunk [a fotók közzétételével], mert úgyis nyilvánosságra hozzák.”