simone ashley rozsaszin ruhaban

Így utazik a Bridgerton és a Szexoktatás gyönyörű színésznője

Simone Ashleyt már két nagysikerű sorozatból is ismerheti a világ, a Szexoktatásból és a Bridgertonból. A rengeteg forgatás és munka közben kevés ideje van kikapcsolódni, most viszont elárulta, hogyan szokott általában utazni, és mik a kedvenc helyszínei.Az utóbbi években rengeteg időt töltött forgatásokkal, így napjai nagy részét az Egyesült Királyságban töltötte a stábbal. A sűrű beosztásában azonban mégis talált magának egy kis lehetőséget utazásra, mégpedig Olaszországba. Egészen pontosan két éjszakát töltött ott, ahol barátaival szórakozott és megkóstolta a helyi különlegességeket.

Elmondása szerint egész nap tortellinit evett, és egyáltalán nem unta meg. A másik rövid, tavalyi utazása során Athénba látogatott — szintén két éjszakára —, ahol hasonlóképp autentikus görög finomságokat kóstolt, valamint barátja unszolására meglátogatta a legtöbb látványosságot, köztük az ókori romokat.

A CN Traveller cikkében arra a kérdésre is válaszolt, hogy szerinte milyen öltözékben a legokosabb repülőre szállni. Ashley az egyszerű, de kényelmes utazós ruhák híve, így egy laza nadrágon és kapucnis pulóveren kívül semmi extrát nem vesz magára a repülőn. Emellett viszont a szállodákban szereti, ha olyan luxusszolgáltatások állnak rendelkezésére, mint a szauna vagy a spa, hogy kipihenje az utazás fáradalmait.

A tervezés során mindig azt helyezi előtérbe, hogy szeret a természetben lenni. Odáig van, ha a strandon töltheti a napot, felfedezheti a helyi sajátosságokat, vagy akár a túraútvonalakat járhatja körbe. Ennek ellenére nem egy egyszerű hotelre vagy apartmanra emlékszik vissza legszívesebban szállásai közül, hanem konkrétan a Four Seasons Athenra, ahol a gyönyörű kilátás és a strand teljesen magával ragadta.

Érdekes megkérdezni egy sokat repülő embertől, hogy miket utál logjobban a repülőterekben és a járatokban, erre pedig egy nagyon érdekes válasza volt a sorozatsztárnak. Állítása szerint nem az ügyintézéssel vagy a várakozással van a legnagyobb problémája, hanem az emberek hozzáállásával. Valahogy kikelnek magukból, mielőtt felszállnának a gépekre, így állandóan tapintható a feszültség, és sokkal jobb lenne mindenkinek, ha egy kicsit türelmesebbek próbálnának lenni.

Nyitókép: Instagram/simoneashley