a királyi család

Lelepleződött Károly „titkos fegyvere", és nem az, amire gondolnál

A királyi család viharos éveken van túl, és II. Károly király feladata most az, hogy karcsúsítsa a monarchiát, és néhány fontos tagot a középpontba helyezzen.


Bár az egyáltalán nem meglepő, hogy a walesi hercegi pár és Anna hercegnő a királyi család legfontosabb tagjai, van még egy váratlan családtag, akinek a szerepe szintén felértékelődött. Olyannyira, hogy Károly király egyik „titkos fegyverének" nevezték, és a források szerint kiemelt szerep vár rá.

Hogy ki ez a királyi személy? Nem más, mint Sophie Wessex, Edinburgh hercegnéje.

Sophie Wessex, Eduárd herceg felesége közel 25 éve van jelen a királyi családban, és melegségét, rokonszenvességét tartják a legfontosabbnak. A királyi szakértők szerint pedig most a Mountbatten-Windsors család egyik legnagyobb értékeként ismerték el.

Most már sokkal nyilvánvalóbb, hogy Sophie a királyi család egyik legfontosabb tagja. Az emberek a szívükbe zárták őt, különösen azután, hogy kimutatta gyászát Fülöp herceg és a királynő elvesztése miatt

− magyarázta Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója az OK! Magazinnak.

Kamilla kir\u00e1lyn\u00e9, II. K\u00e1roly kir\u00e1ly, Sophie Wessex hercegn\u00e9

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Az i News online rovatában pedig így folytatta:

Kétségtelen, hogy Sophie csillaga felemelkedőben van. Ő lehet a monarchia titkos fegyvere, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak.

Nem ez az első alkalom, hogy az 58 éves hölgyet elismerik: a néhai királynő a hírek szerint Sophie-t az egyik legmegbízhatóbb családtagjának tartotta. A királynő állítólag nagyon megnyugtatónak találja Sophie jelenlétét, bízik benne, és támaszkodik rá.

A forrás így folytatta:

Olyan, mintha ő is a lánya lenne Őfelségének, annyira közel állnak egymáshoz.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Neil Mockford/Getty Images