stranger things millie bobby brown

Így ünnepelte 18. születésnapját a Stranger Things sztárja

Millie Bobby Brownt tüsire nyyírt hajú kislányként ismertük meg a Stranger Thingsben, azóta azonban igazi dívává cseperedett. A hétvégén ünnepelte 18. születésnapját – egy igazán hollywoodi bulival. Jöjjenek a részletek!

2016-ban mutatták be a Stranger Things első évadát, ahol mindanyian sajnáltuk és megszerettük a szeretet nélkül, egy intézetbe zárva nőtt fel a speciális képességekkel rendelkező kislány, Eleven.

Most szombaton azonban nagykorúvá vált az őt alakító színésznő, Millie Bobby Brown, aki igazi sztárrá nőtte ki magát az elmúlt években. A születésnapot a barátjával, Jake Bongiovival ünnepelte, és egy látványos beöltözős bulit tartottak, ahol Barbie és Ken jelmezekbe bújtak. Láttunk már máskor is szőke parókát Elevenen, ugye?

Millie ruhája igazán különleges volt, nem az a hagyományos Barbie-szett, amire elsőre gondolnánk, a szexi fűzővel inkább középkori hangulata volt.

“Ur rly pretty,” – kommentelte Bongiovi a kép alá, mondhatnánk, hogy igazi romantikus a srác, de hát nem az. Nem véletlenül ismerős egyébként a neve: ő ugyanis a rocksztár Jon Bon Jovi (alias John Francis Bongiovi, Jr.) 19 éves fia, akivel még tavaly nyáron jött össze a színésznő, vagy legalábbis ekkor látták először együtt őket nyilvánosan.

Millie Bobby Brown nincs könnyű helyzetben: csupán 12 éves volt, amikor bemutatták az őt a világhírbe repítő sorozatot, azóta pedig minden egyes lépését figyeli a nagyvilág.

"Vannak pillanatok, amikor nagyon frusztrál az a helytelenség, illetlen kommentek, szexualizálás és szükségtelen beszólások, melyek végül fájdalmat és bizonytalanságértezet okoztak nekem."

– írta 2020-ban, a 16. születésnapján az Instagram-oldalán.

A Stranger Things negyedik évada május 27-én kezd a Netflixen, és nemrég bejelentették, hogy az ötödik évad lesz az utolsó.

Lapozzatok, hogy a második képen olvashassátok a készítők levelét az utolsó évadról:

Nyitókép: Netflix