Szállodai reggeli

Kerüld ezt a hibát a szállodai reggelinél, mert sokba fájhat

A nyaralások során hajlamosak vagyunk sokkal jobban elengedni magukat és emiatt előfordulhat, hogy a szállodai reggelinél behúznak minket a csőbe.


A szállodák egyik pontja, ahol a vendégeket hamis biztonságérzetbe tudják ringatni, az a reggelizőasztal. Carolyn Pearson szállodai biztonsági szakértő nemrégiben felfedte, milyen veszélyes hibát követnek el a szállodai vendégek a reggelizőasztalnál.

Carolyn Pearson a Maiden Voyage vállalkozás vezérigazgatója és alapítója, mely az utazások biztonságosabbá tételével foglalkozik.

A Maiden Voyage 16 évvel ezelőtt indult útjára, és célja a vállalkozások és az iparági szakemberek oktatása az utazási ágazat biztonságáról és védelméről. A szállodai munkáltatók és alkalmazottaik képzése mellett Carolyn tanácsokat is ad turisták számára. Így tett most is és elárulta, mi a legnagyobb hiba, amit a szállodai reggelinél elkövethetünk!

„A táskát soha nem hagyom a reggelizőasztalnál”

– mondta Carolyn a Sun Online Travelnek.

Carolyn elárulta, hogy a szállodai vendégek gyakran hagyják értékeiket a szállodai reggeliző asztalon, vagy széken, hogy ezzel foglalják azt, amíg a svédasztalnál válogatnak az ételek közül.

Bár ez okos ötletnek tűnhet, valójában a vendégeket lopás célpontjává teszi.

four baked breads on brown wooden table beside shot glassesPhoto by John Cameron on Unsplash

Azzal, hogy a táskánkat vagy a telefonunkat a reggeliző asztalnál hagyjuk, a holminkat könnyen ellophatja egy rossz szándékú vendég.

Ahelyett, hogy a táskát a reggelizőasztalnál hagyjuk, Carolyn azt javasolta, hogy vigyük magunkkal a svédasztalhoz és helyette inkább csak egy ruhadarabbal foglaljuk le az asztalt, mely nem hiányozna nekünk akkor sem, ha ellopnák.

Nyitókép: Photo by Franz Schekolin on Unsplash