szobaszervíz

Ez a legnépszerűbb szobaszerviz rendelés a világon

Nyaraláskor az emberek igyekeznek a száz százalék kényelemre törekedni – nincs munka, nincsenek gondok. Egy valami viszont akad: szobaszerviz. A Hotels.com felmérése szerint pedig ezt rengeteg utazó ki is használja.


A weboldal mélyre ásott a szobaszerviz iránti keresletben, trendekben és még a legfurcsább rendelésekben is, amelyekkel a szállodák találkoztak. A megkérdezett szállodák 45 százaléka szerint pedig a szolgáltatás egyre népszerűbb.

Világszerte a hamburger volt a legnépszerűbb rendelés, megelőzve más kedvenceket, mint a pizza, a klubszendvicsek, a taco és a sült krumpli. Az egyszerűség a kulcs a szobaszerviz-ételek esetében, úgy tűnik, hogy a vendégek a zárt ajtók mögött a lazább konyhát kedvelik.

De csak azért, mert az emberek visszafogott ételeket rendelnek, még nem jelenti azt, hogy nem adnak bele mindent. A felmérés szerint a megkérdezett amerikai szállodák 27 százalékában a vendégek átlagosan több mint 100 dollárt költenek a szobaszervizre.

Persze akadnak „ különös igényű" vendégek is. A diétás víztől kezdve a jégkrémes tálon át a forralt palackozott vízig, sőt, még egy egész gömbhalat is megpróbált valaki rendelni.