egy férfi könyörög egy nőnek térdelésben

7 jel, hogy mégis van értelme újrakezdeni az exeddel

Randiztál már valakivel, aki újra és újra összetörte a szívedet, majd a bocsánatodért könyörgött? Gyanítjuk, hogy előfordult már. Minden alkalommal, amikor ez történik, tiszta hülyének érzed magad, miközben azon tűnődsz, vajon tényleg megtanulta-e a leckét.


Ha nem bocsátasz meg neki, és ő mégis megtanulta a leckét, akkor egy másik nő profitál az összes sérülésből, fájdalomból, gyötrelmes álmatlan éjszakákból és érzelmekből, amit te belefektetettél. Vagy bízol abban, hogy előbb-utóbb rájön, hogy te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt vele, és megváltozik? Nos, most már fellélegezhetsz. Mutatunk pár árulkodó jelet, amelyek megerősítik, hogy valóban tanult a hibáiból, és visszafogadhatod őt anélkül, hogy hülyének tűnnél.

​1. A tettei hangosabban beszélnek, mint a szavai

Egyszerűen fogalmazva – megváltozik, és nem csak egy-két hét erejéig. Erre jó példa, hogy nem titkol el olyan dolgokat, mint a mobiltelefonja, az e-mailjei és a közösségi média fiókjai. Ha egy férfi hajlandó megnyitni előtted az életét, az erős jele annak, hogy a szíve is nyitott.

​2. Megvallja a részleteket

Felszólítás nélkül beszél arról, hogy mit, kivel, hol, miért és hogyan csinált. Más szóval, egyenes veled szemben. Ez magában foglalja a társak, bűntársak nevét, az idővonalakat és a helyszíneket.

​3. Megengedi, hogy kérdezz

egy f\u00e9rfi vigasztal egy szomor\u00fa n\u0151t

Fotó: Shutterstock

Ha azt akarod, hogy valaki teljes mértékben megbízzon benned, hajlandóságot kell mutatnod arra, hogy megtedd, ami ennek érdekében szükséges. Egy figyelmeztetés: ne tegyél fel kérdéseket akkor, ha tudod, hogy nem tudod kezelni az igazságot. Néhány dolgot egyszerűen jobb a múltban hagyni, különösen, ha az igazság ismerete nem változtat semmin.

​4. A hangmagasság, a hangszín és a hanglejtés 100%-ig őszinte

Amikor egy férfi valóban szégyelli magát, megbánja vagy zavarba jön, akkor is úgy hangozhat, mintha hazudna. Ilyenkor sokkal jobb, ha jobban figyelsz a mondanivaló kontextusára, mint a szavaira. Enyhén szólva, az elcsépelt szavak megtévesztően hangozhatnak, de a szívből jövő érzelmek nem hazudnak.

​5. Tényleg érti

Kérdezd meg tőle: „Mit gondolsz, hogy éreztem magam attól, amit tettél?" Ha az exed valami olyasmit fogalmaz meg, ami nagyon közel áll ahhoz, amit te érzel, akkor jó eséllyel megérti.

​6. Saját magáénak vallja a tetteit, kifogások nélkül

A legkövetkezetesebb jel, amit az igazán változásra kész emberekben megmutatkozik, hogy nem keresnek kifogásokat a tetteikre. Teljes felelősséget vállalnak a döntéseikért és a tetteik másokra gyakorolt hatásáért.

​7. Teret enged a sérelmednek

Ez a legnehezebb dolog, amivel foglalkozni kell. Ne feledd, sok férfi olyan, mint egy kisfiú − itt neked kell felnőttként viselkedned. A legtöbb férfi eleve nem jól kezeli a nők érzelmeit. Igen, ez igazságtalan, különösen akkor, ha ő az, aki bántott és feldühített. De minél hamarabb elfogadod az őszinte megbánását, annál jobban fogjátok érezni magatokat mindketten. Azzal, hogy megdicséred őt, amiért tiszta vizet öntött a pohárba, megtízszereződik annak az esélye, hogy a változása tartós átalakulássá válik.

Forrás: YourTango

Nyitókép: Shutterstock